Sziasztok!

Margitka!
Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntést, átadtam az ünnepelteknek!
A vérnyomást mérjük, már alakul remélem csak az idő zavart be akkor. Az eső esett és tegnap is egy kevés.
Nem probléma a három gyerek, nagyon jól megvannak együtt. Több a feladat ha itt vannak hárman, többet kell mosni, főzni ami sok időt elvesz. Különösen a főzés, mert azt főzök amit szeretnek, délig a konyhában vagyok. Kevés időm jut a játékra, de papa addig pótolja méh a konyhában vagyok. Utána felváltjuk egymást.
Most quadozás volt délután most jöttünk haza nemrégen. Örült Levente mert az összes gumit lecserélték és most volt a tesztelése hogy milyen lett. Már nagyon sima volt a felülete és tegnap hozta meg a futár és felszerelték papával.
Ma sárgaborsó leves volt és rántott szelet, majd kakaós csigák. Jól lakott mint a duda, szerencsére jó az étvágya nagyon, de nem látni meg rajta. Nem fog elhízni ehet jó sokat.
Ancsa!
Nagyon boldog névnapot kívánok én is a párodnak! Szép lett a színe a szörpnek, biztos nagyon finom lehet. Nincs gond ha hárman vannak is, de akkor a konyhából csak ebéd után tudok szabadulni. Annak örülök, hogy jó mindháromnak az étvágya.