Szervusztok!
Végre én is leültem a lapihoz egy kicsit.
Elég zsúfolt nap volt,reggel kiszaladtunk piacra,kellett egy kis paradicsom,paprika,van mikor csak összevágom hagymával,kis uborkával salátának,ebben a melegben ,nem is kívánunk más ételt.
Utána nekiálltam a szörpnek,lett négy liter.Én nagyon szeretem ezeket a gyógynövényekből készült szörpöket,akár limonádénak,ásványvízzel,akár teába,akár koktélokba is teszek.Most csak ez a kétféle marad a menta és a levendula.
Közben befutott a futár is a macskakajával és jött egy ismerősöm is,kicsit beszélgettünk.
Aztán ebédeltünk is,ami elég későn sikerült,de a végén mindennel elkészültem,most már nagyobb eltvésbe nem fogok,a héten munka van a továbbiakban,csütörtökön még egy retro csoport találkozóra is mennünk kéne,azon ismerkedtünk meg Lacival.A hét végén pedig a húga szülinapjára megyünk ,arra pedig tortával készülök,úgyhogy igen zsúfolt hét lesz,ja és holnap meg Laci névnapja is van,de neki már odaadtam az ajándékot.Külön nem tartjuk,majd egyben fenn a hegyen hétvégén.
Hozom a szörpöt ilyen szép színe volt miután leszűrtem a virágokról.

és ezek már kifőzve.

Ilona!
Hú akkor jó nagy vihar lehetett,ha így borogatott,szerencsére hozzánk érve már csillapodott.Engem is megvisel az időjárás hirtelen változása,ma megint meleg volt,de holnapra meg esőt mond...összevissza idő,azt sem tudom hova kapkodjam a fejem..
Kicsit csendesebb most ha egy unokáddal maradtatok,de a három sem jelentett gondot,úgy látom!
Margitka!
Jó sok munkát végeztetek megint,nekünk is fogy a kovászos rendesen,szeretjük mindenhez esszük!