Szervusztok!
Nagyon mérges voltam ma!Pffff,nem elég hogy esik az eső,még reggel 12 fok van?Nagy nehezen kiérek a körgyűrűre,megyek,megyek..egyszercsak egy jó 50 m es szakasz fel van törve a járdából!Na most ilyenkor mégis mi a fenét lehet csinálni?Vagy kimegyek az autók alá,az útra,vagy lecsúszkálok a vizes lejtőn a mezőre,ami a járda másik oldalán van...hát nagyon cifrán káromkodtam....mégis milyen célból kell feltörni a járdát,egy körgyűrű mellett,ahol máshol nem lehet gyalogosan közlekedni?És ez megismétlődőtt még egyszer az utam során,ott már muszály volt kimennem a műótra,szerencsére nem volt nagy forgalom így két autó közt tudtam araszolni valamenyit akkor megint lehúzódtam míg elment pár autó...megmutatom,hogy érthető legyen a felháborodásom,mert nem elég hoyg a városban évek óta egy építőtelep minden,most még képesek a körgyűrűt is feltörni.az érdekes az hogy mitán fel van törve,eltűnnek a munkások,gépek minden és hetekig így hagynak mindent.

fogalmam sem volt hogy fogok hazajönni,mert gyanítottam hogy a délelőtt folyamán még dolgoni fognak ott ugyanis markológép dolgozott mikor mentem meg vagy három ember...de mire jöttem már nem volt ott senki,csak a káosz...szerencsére befutott a kisfőnök,akinek panaszkodtam,erre megkérte egyik srácot a műhelyből,hozzon már be a városba autóval.Csk a boltomig kértem hogy hozzon,vásárolam ezt azt,ma is volt akció,vettem padlizsánt fele áron mint a piacon,lapos barackot,darált húst,virslit,kékpenészes sajtot,mascaponét fogtam ki akciósan,eléggé felpakoltam.de végre hazaértem és ebédeltünk,azalatt megsültek a padlizsánok,most húl a szűrőben,aztán kikavarom.Nekem mára elegem van mindenből!