Szervusztok!
Én ma csak most jutottam a gép közelébe.Teljesen másképp terveztük a napot,de egyáltalán nem úgy alakult!
A virágtartót akartuk befejezni,de nem kaptuk meg a várt kockaköveket hozzá,így elmentünk venni csemperagasztót,mert elfogyott és arra szükségünk van... előzőleg még én is mostam egy adagot,meg kitakarítottam,felmostam mindenhol,alig értünk haza,hívott a Triktrokos hölgy van számomra valami,megint útrakeltünk,hát ott úgy eltelt az idő,késő délután lett már mire megjöttünk,velünk volt Laci húga is,még itt átnéztük a zsákmányt.Nagy boldogságomra,sikerült venni egy csobogót,amire már nagyon régóta vágytam.függő virágtartót,egy hajólámpát is találtam,rögtön tudtam mit fogok kezdeni velük és hogy jól passzolnak a kinti nagy órához,ami még aputól maradt,olyan mint egy állomás időjelző.Némi kókuszrost díszítést kaptak és tökéletesen illenek egymáshoz,majd a nagy selyemaszparágusz kerül a tartóba,LAci holnap fel is szereli nekem.A csobogót is fertőtlenítettem,kimostam,némi hófehér kavicsot raktam bele,így ő is beillik a képbe...Ezeket a fotókat berakom majd a topikomba nem zsúfoljam itt az oldalt.
A zserbót is ,felvágtam ma reggel,isteni finom lett,cseresznye lekvárral készítettem.
Már jól elfáradtam,a sok sikálásba,a szél is fújt egész nap én sem bírom,a huzatot meg végképp nem,a turiban meg minden ajtó,nyitva volt kereszthuzat...pffff,már fájt a fejem mire jöttünk haza...
Margitka!
Szépen gyűl a borsó megint a fagyóba,milyen fiom is,nemrég fogyott el nekem is de megint megenném a levest!A krémesed is nagyon guszta,így tejszinnel vegyesen jó puffos a krém!
Lia!
Isten éltesse az unokádat,jó egészséget kívánok!
Ilona!
Nemcsak szél volt ma itt is egész nap,még hideg is volt ráadásul,idén nagyon nem akar egy kis meleg lenni már!A szelet utálom én is a szemem is fáj tőle,meg a fejem is!Süssed csak meg a zserbót,hamar megy és finom az nem csak karácsonykor!
Holnap munka reggel,majd jövök valamikor ,szép estét,jó pihenést mindenkinek.