Halihó mindenkinek!
Itt is esik és fúj . Nehogy már nekem jobb dolgom legyen , mint nektek. Utálatos idő van.
Ma voltam anyukával a szemészeten , kapott szemcseppet, mert az egyik szemében nagyon nagy a nyomás. Délután majd kiváltom neki, és este lehet használni. Hátha nem kell majd annyi fájdalom csillapítót bevennie.
Icukám! Ha szükség van rá, bizony ne hanyagold el a szemészetet, mert hozzá szoksz a fájdalom csillapítóhoz és nem fog rendesen használni. De vannak olyan teák is, amik segítenek a fronthatások kivédésében. Érdemes utána olvasni.
Most ebédre nokedlit készítettem tejföllel , túróval. Vacsorára rántott pulyka szív lesz, és krumpli valamilyen formában. Este Kitti 9-ig fent volt, nem akart aludni. Dumált csak. Aztán Sándor bizony ráripakodott, és csend lett. Nem is telt el 5 perc sem , és aludt. Én bezzeg hiába könyörögtem neki.Egészen reggel negyed 8-ig. Most már alszik megint, délután ha felébredt az anyja jön érte, hogy lehessenek kicsit együtt, és aztán este hozza megint. Amíg oda voltunk anyámmal, addig készült el a napi csomag a pelusba, Sándor azt mondta , sokba fog ez nekünk kerülni, mert neki kellett kicserélni. De megcsinálta, nem várt ránk. Lassan ideje lenne ha szoba tiszta lenne, de szerintem még nem érett rá, még éjszaka alszik nyugodtan , és bele pisil a pelenkába. Nem ébred fel rá , hogy kell, és nem is marad száraz a pelus.
Margitka!
Akkor jól bírta a fiad a kezdést. Igazán szép almát vettél. Gyönyörű színe van. Biztosan finom is. Ez igazi édes alma.