Sziasztok!
Akkor most egy kiccit bekukkantok... 
Ilona!
De finom sütit sütöttél! Már vettem is egy szeletet belőle! 
Sajnálom, hogy ennyit fáj a fejed... de bizony az időjárás kikészíti azokat, akik érzékenyek rá... Jobbulást kívánok!... Azóta remélem, hogy már nem kínoz!
... A meleg frontot én is meg szoktam érezni...
Jól hosszan elbeszélgettetek este a kolléganőddel!... Hehe, a férjed ismeri a rekordodat! ... Most jót nevettem ezen! 
Szót fogadtam, mert a porszívózáson kívül csak elmosogattam ebéd után, és igazi pihenős napot tartunk. Folyamatosan nézzük a sorozatot... most egy kis szünetet tartunk csak....
Kati!
Igazán guszta lett a fotód a köretről, ügyesen beraktad most is a képet! ... Szinte érzem az ízeket is! 
Tényleg nagyon tetszik ez a sorozat, már megnéztük a 10. részt is... Időnként én is pontosítok a férjemmel, hogy ki kicsoda is?
Remélem, ha kimozdultál, akkor nem áztál meg, és sikerült a bicajoddal közlekedni... azért vigyázz nagyon!
Mi pedig hamarosan kezdjük "A Tudorok" című sorozat 2. évad 1 részét....
Ancsa!
Hú micsoda habos kávét hoztál! 
A gyorsfutár nem mindenhol érkezik meg úgy, ahogy várjuk... A múltkor mi is vártunk lámpákra, és csak aznap kaptuk meg az értesítést e-mail-ben, amikor már hozták is a kért cuccot... Kaptál már értesítést az érkezéséről? 
Bittát meg ne hagyjad aludni estig! .. akkor talán éjjel ő is alszik majd...
Klári!
Azért szerintem a tavasz még egy kicist odébb van, bár már én is várom! 
Hóvirrág? ... Még nem látom, hogy bújna, de itt tavaly is később vettem észre csak...
Hihi, teát "tigrist kellett mosni?"... Vannak ilyen történések... 
A fiam épp írt 1 e-mailt ebéd előtt, hogy bírja a gyűrődést, de állandóan innia kell, mert mindig szomjas.. remélem, hogy nem esik vissza...