Szervusztok,megjöttünk!
Ó Ilona!D szomorú hírrel jöttél!Őszinte részvétem,legyen a pihenése csendes!
Reggel 7 fokban indultunk ,majd megfagytam,még valami hülye szél is fújt,hazafele,úgy tűzött a nap,hogy míg Lacira vártam,egy padon,szabályosan égetett,a két karomat le is fogta,most megint beborult és dörög is az ég...
Ebédeltünk és kimostam egy adagot,Laci munkás ruháit,ki is teregettem de csak az bejárati ajtó fölötti tető alá,nem merem,kitenni az udvarra,ha jön egy hirtelen zápor ne ázzon már el...
A Parkon jöttünk keresztül, ahol már kipakoltak a török édességek vásárára,meg mediterrán,tenger gyümölcsei ételek is vannak.A Várban is már a kézművesek ,kürtős kalácsos,meg egyéb édességesek is kinn vannak,de mi ma nem megyünk sehova,majd holnap,mert elég volt ez a mai nap,délután még hoznak valami bútor fa hulladékot is nekünk,elég lesz azt is behordani.
Mikor beléptünk az udvarra,mindketten csak elámultunk ,az összes gazánia kinyílt,csokrokban virítanak,meseszépek.Olyan jó őrzés volt végigjárni őket,megcsodálni!Hozok mutatóba fotót,bár ez élőben a legszebb!

Margitka!
De guszta az a pizza,nagyon szívesen besegítenék a fogyasztásába.A torta is már látom szép lesz és finom is,milyen krémek kerülnek bele?