Halihó,sziasztok!
Előkerültem végre én is.délelőtt elment munkával,hazafele bevásároltam,mindenféle zöldséget,amiből egy hideg salátát össze is dobtam itthon,azt jól megettük.Még vettem családi csirkét,ami nálunk úgy van, hogy két comb hozzá van téve,hogy ahol két gyerek is van,jusson comb mindenkinek.Szeretem,jó kiadós.
Evés után felcuccoltunk és elsétáltunk a könyv vásárra,most nagyon olcsón lehet a Könyvmentők vásárán hozzájutni a könyvekhez.Vettünk vagy 10 könyvet,ketten Lacival!Volt olyan,amit kettő plusz egy akcióban adtak.
Lia!
Fúúú,de utálok vásárolni ruha meg cipő félét...tuti hogy valami nem tetszik aztán rajta,cipőt meg főleg nehezen szánom rá magam venni,utálok próbálgatni,annál jobban csak melltartót utálok vásárolni,mikor muszáj,na azt próbálgatni...pffff....viszont nagyon szeretek turikba járni,ott nem zavar hogy próbálgassak...Jó hogy kaptatok ,ami kell és milyen szép programotok lesz,szép ajándék!
Ilona!
Hogy Ti milyen ügyesek vagytok,ugye milyen szép lett lerakva?És milyen jó érzés,hogy készen van!!Még a fáradtság sem olyan borzasztó utána!
Margitka!
Annyira guszta ez a palacsinta,egyre szebb és már a Férjednek rutinja van benne!Jó hogy meglett a kulcs,meg főleg a mobil...egyszer én is a taxiban felejtettem amobilom,valahogy kiesett és az ülés alá csúszott,ráadásul le is volt némítva,csak rezgőn volt,hívogattam mikor észrevettem,hogy nincs meg,és szerencsémre a sofőr meghallotta még így is,mert azt hitte az autója búg...vissza is hozta,kifizettem neki az utat ,na persze aztán elkérte a telefon számom,de nem adtam oda! 
A bukta a tegnapi,itt még hűl,még van mára is,nem is volt időnk enni rendesen,gyorsan szaladtunk a könyv vásárra.Épp csak szétszedtem a csirkét és elzacskóztam a fagyóba.
Most már pihenek,holnap fogok főzni,valamit,még ötletem nincs.
További kellemes estét!