Kukucs... 
Ma 10 órakor úgy döntöttünk, hogy elmegyünk Elvira Majorba almáért, hiszen ott darabonként válogathatjuk az almákat kedvünk szerint, és olcsóbb is, mint bármely üzletben...
Aztán itt helyben még beléptünk a Tescóba, majd a Coop-ba, ott mellette a zöldségesbe. Utána még 2 üzletbe is beléptünk, amikor a férjem nem találta a zsebébe rakott lakáskulcscsomóját...
Na pár helyre visszamentünk, ahol megálltunk, hátha úgy esett ki a zsebéből, amikor kiszállt a kocsiból... akkor eszébe jutott, hogy a legelső helyen, ahol vettük az almát, kiesett a szemüvege, azt felvette... de a kulcsot nem kereste...
Oda is visszamentünk... hátha... itthon úgysem tudtunk volna bejönni a házba, mert ma a fiam is Pesten van késő délutánig... Na ott én rákérdeztem, hogy nem vittek-e be egy kulcscsomót... hát nem, de a férjem kint még körülnézett, és az ülése alá nézve látta, hogy világít valami.. az meg a mobilja volt... azt észre sem vette, hogy az sincs a zsebében... amikor kihúzta széke alól, hááát vele együtt jött elő a kulcscsomó is!
Majdnem dél volt mire hazaértünk, és elrámoltuk a vásárolt cuccokat.. Gyorsan csináltam a salátának friss ecetes levet, a férjem meg hozott be salátát, és negyed 1-kor ebédelhettünk is.
Utána elmosogattam, és folytattuk a már abbamaradt sorozatunk nézését... melyben Emily VanCamp kanadai színésznő szerepel, aki épp ma 37 éves, be is raktam reggel: "A mai napon..." topikba. Nagyon kedvelem ezt a kis színésznőt!