Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat! Még az ebéd utáni elmaradt, de most pótolni fogjuk! Még csak most vagyok jobban, de állandóan tüsszögök! A tegnapi napom nagyon rossz volt! Előtte való nap egész éjjel fújtam az orromat. Ma reggelre tudtam egy kicsivel jobban aludni. Az orrom már nem volt annyira eldugulva, mint tegnap előtt.
Megfáztam rendesen, mikor töltöttük fel a radiátorokat. Nagy szél volt és huzat szerintem akkor fáztam meg.
Az orvos majd telefonál mikor menjek, de így jobb ha még nem szól. Legalább helyre jövök addig.
Nagyon guszta a gombóc, még így nem csináltam, de jól néz ki. Én még ma nem főztem, nem is nagyon tudtam volna, maradékok voltak. Holnapra terveztünk tésztás bablevest kolbásszal, meg fánk lesz vagy palacsinta mellé. Igaz én nem nagyon tudok enni, de levest igen. Majd tejbegrízt készítek magamnak.
Már nagyon fogyóban vannak az osztálytársak, szomorú! Én úgy emlékszem 32 főből már kevesebb mint a fele van.
Lia!
Nagy szerencse, hogy nem történt nagyobb probléma! Jobbulást kívánok a férjednek!
Köszi! Nagyon szomorú, hogy minden évben csökken a létszám!
Már jobban vagyok ma egy kicsivel, de kegyetlen volt a tegnap előtti éjszaka. Már a férjem is alig tudott aludni mellettem, annyit köhögtem és tüsszögtem! Régen voltam így megfázva! Vagy elkaptam valamit, mert mostanában többször mentünk el itthonról.
Ancsa!
Már alig várom, hogy túl legyek mindenen, de még kicsit odébb van. Annak viszont örülök, hogy már elkezdtem. Még hamarább kellett volna, de mindig közbe jött valami, ez meg maradt. Azt mondta nekem is, hogy meg kell majd szokni! Eddig is pótolva voltak híddal, remélem majd megszokom ezt is.
Finom tortát sütöttél, szépen van díszítve is.