Hú Margitka!
Vagy két olyan krémest bevállalnék én is.Megérdemlik a Fiúk,nagyon szép virágokat kaptál!Jó ez a Skípe,hogy lehet beszélni rajta.
Laci a Forma 1-et várja de itt nagyon későn lesz,bár a rajtot szeretné megvárni.Most estére viszont nagyon csúnyán befelhősödött,fekete felhők vannak,ebből tuti eső lesz,még dörgött is már!
Ilona!
Ne izgulj ,úgyis csak addig tart az izgulás míg beülsz a székbe,onnan már tuti nem szaladsz el!
Holnap én szabad vagyok ,Laci dolgozik utána még találkozója is lesz ,szervezik az osztálytalálkozót,ha sikerül összehozni,45 éves lesz.
Én pedig várom a macskakaját holnap,jön a futár,meg szeretnék sütni,a baklava elpárolgott,szőrén,szálán...igaz mindenből csak kis adagokat sütök.Valami másodikon is gondolkodom,ma a gulyásból is fogyott rendesen.Abból is csak kis adagot főztem,újabban csak kicsiket főzök,már csak kettőnknek kell...régebben mindig küldtem belőle szülőknek...
Ma valahogy különösen hiányoztak szüleim...kicsit sírtam is többször eleredt a könnyem...annyira hihetetlen,még most is, hogy elmentek mindketten,ilyen gyorsan,egymás után...
Na jobb is, ha elmegyek aludni,kellemes szép estét mindenkinek!