Válasz: Társalgás
Most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,909 1,910 1,911 1,912 1,913 … 2,465 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este természetesen most is igyekeztem lefürödni, és az ágyból egy picit tévézni szerettem volna még.. na ez nem sokáig tartott, mert nagyon hamar el is aludtam. Aztán éjjel a megébredés most sem maradt el, de csak egyre emlékszem... Tartottunk az esőtől, mert az időképen jelezték... de szerencsére csak egy nagyon kevés szemetelés volt, persze az elkészült beton le lett neylonnal takarva a kapu bejárónál...
Majd reggel 6-ig azért aludtam...
Itt 7 fok van jelenleg, a szél nem fúj most, délutánra 19 fok lehet a hőmérséklet... eső mára jelezve van, mégpedig 2 mm...
Ma nem kell főzni levest, majd csak valami másodikat... majd a reggeli után eldöntöm, hogy mi is legyen.,
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Szervusztok!
Olyan összevissza napjaink vannak,annyi minden történik,alig van időnk pihenni.
Ma is munka volt,Laci is járt a dolgai után,egymás után értünk haza,ketten is beugrottak ma,mi gyorsan kifutottunk még a piacra,megvettük a virágokat fa virágtartóra,még a ládások nem jelentek meg,idén nagyon nehezen kezdenek virágzani,a hideg időjárás miatt.Talán jövő hét végén már lesznek.Most felraktuk a virágokat meg is mutatom milyen lett.
Ma már csak pihenünk,holnap vendégeink lesznek.
Margitka!
Szépen haladtok a munkálatokkal,és még sütni is van időd,meg erőd!Én alig tudtam ma egy kis csirkecombot rántani krumplipürével,azt ettünk..Laci hozott túrót a piacról,meg tejet,holnap akartam sütni pitét,vagy Rákóczi túróst,délre bejelentkeztek vendégek,grillezni,nem tudom lesz e időm megsütni reggel a sütit?
Elköszönök,mert zuhanyzás van és gyors alvás,hogy pihenni tudjunk holnapra!
Szia Ancsa!
Gyönyörűségesek a fa virágtartón a petúniák! Nagyon tetszenek!
Mi talán a jövő hétvégén megvesszük a muskátlikat... egyelőre erre nem volt időnk... Füvet is nyírtunk, kapálgattam is, sokat dolgoztunk kint...
Akkor holnap jó vendégeskedést! Csak sikerül a sütés!
Jut eszembe, hogy ma a gyors főzésen, ami nekem köményes tojásos leves volt, a fiúknak maradt tegnapról leves és főzelék is, csak kolbászt sütöttünk mellé. Nekem pedig gombás köles készült. Sajtot is grilleztünk hozzá, finom volt.
Azért egy teljes kiőrlésű kenyeret ma is sütöttem, de most is variáltam. 40 dkg finomliszthez 8 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztet, és 2 dkg őrölt lenmagot is adtam... Ez finomabb és lazább is lett a tegnapinál!
Lefotóztam, amikor megsült:
Sziasztok.
Estére ideértem én is.
Margitka.
Gondoltam rátok, szerencsétek volt az idővel, jó hogy szépen tudtak ma is haladni a munkával. Itt nem esett semmi, sokszor be volt borulva, férjem szeretett volna permetezni de nem merte elkezdeni. Én az ágynemű mosást hagytam holnapra remélem nem lesz rossz idő.
Csodás lett megint a kenyérkéd.
Mi ebédre bakonyi húsgombócot ettünk, holnapra halat vettem ki a fagyasztóból.
Ancsa.
Gyönyörűséges a fácskád, nagyon kreatív vagy.
Jó időt a sütögetéshez.
Szia Lia!
De ma nem merték bevállalni a munkát, bezzeg mi kihasználtuk, hogy nem volt eső! Sok munka elkészült... de ugye sosem lehet befejezni a munkát... Holnapra hagytam én is a mosást, mert elég sokáig itt is bizonytalan volt az idő...
De egyre jobban elfáradunk estére mi is...
Nálatok is finom ebéd volt ma, és holnap is az lesz! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este már a szokásos kis tévénézés volt betervezve a fürdés után, de én hamar elaludtam ismét. Éjjel is hasonló volt az előzőekhez, csak 1-2 megébredés volt... de az nem maradt el...
Ma reggel fél 6-kor felkeltünk, ha már ébren voltunk... ehhez hozzászoktunk úgyis. majd napközben picit pihenünk... Én már be is indítottam a mosógépet,
... 20 perc múlva teregethetek is.
Itt 7 fok van jelenleg, a szél nem fúj most, délutánra 20 fok lehet a hőmérséklet... eső jelezve van, 2 mm... A munka most úgyis szünetel, majd a jövő héten keddtől lehet folytatás remélhetőleg...
Ma kell főzni levest, húsleves lesz és gombás hús bulgurral és salátával.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Szervusztok,beköszönök,gyorsan aztán futok,késésben vagyok Lacihoz képest ő már kinn tevékenykedik,én még fel sem keltem.
A kávém itt volt az éjjeli szekrényen,ő meg már sehol.. a macskák közül is csak egy aludt rajtam,a Piszke!
Szépen süt a nap ,20 fokot jósolnak,remélem jó idő lesz a sütéshez.
Margitka!
Nem petúniák,angol muskátlik vannak a tartón!
Futok is már, ma még túrós pitét és focacciát is kell süssek!
Kellemes,szép hétvégét!
Szia Ancsa!
Én közben kiteregettem a kimosott ruhákat.
Már itt is próbálkozik a nap, de a felhők is makacsan takarják...
... mindenesetre én az udvarra teregettem ki, majd figyelem az időt, és ha esne, akkor gyorsan felhozom a teraszra a ruhákat... most szépen lengedez már a szél, jó helyük van kint... ha mégsem esne később...
Akkor nem jól láttam képen, gyönyörűek a virágaid mindenesetre! ![]()
Köszi a teát, látom hogy orgona is van mellette. Nekünk is nyílik már, de csak fehér egyelőre... Én most szedtem friss citromfüvet és csalánt a teánkhoz...
Nektek is szép hétvégét! Akkor jó időt a sütéshez! .... 
Szervusztok,itt vagyok!Későn van egy laza kávéhoz?
Most mentek el a vendégeink,sütöttünk miccset,kolbászt,tarjaszeleteket én pedig pácolta be csirkecombokat,sütöttem focacciat,meg bécsi túrós palacsintát.
Nagyon jól elbeszélgettünk,eszegettünk ,kinn üldögéltünk,nagyons zép ,napos idő volt,van.
Majd a focaccia receptet,a fotókkal beteszem a konyhámba,mert annyira jó lett,hogy csak magában is ettük,el is fogyott az utolsó cseppig.
Most már lazítunk,és pihenünk,holnap munkaszüneti nap van,lehet lemegyünk a Várba körülnézni.
Ó most az eső is eleredt,szerencsére már mindent elpakoltunk,nem fog tartani sokáig,amolyan nyári zápor.
Sziasztok.
Itt aránylag szép idő volt, csak a szél fújt, igy a permetezés elmaradt. A füvet levágtuk kitettük a hintaágyat ebéd után pihentünk egy kicsit.
Margitka.
Én is mostam, de a teraszon teregettem, a fűnyírás miatt.
Finom ebédetek volt, elkészült itt is a halászlé, de abból is maradt holnapra.
Ancsa.
Akkor szépen sikerült a vendégeskedés, az idő is kellemes volt hozzá.
Lapok Previous 1 … 1,909 1,910 1,911 1,912 1,913 … 2,465 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás