Hahó!
Mi is most vonultunk be,még a macskák kinn vannak,de mi már elnyúltunk.
Lacit ma a barátja hozta ,mert nekiadtak mindenféle csomagoló anyagot,kartont,megmaradt szigetelő anyagot,olajfestéket,fahulladékot,ajtókat,lambériát,ezeket egyébként,jó pénzért szállítani kellene ki a szemétgyűjtő telepre,így viszont megúszták ,nekünk meg jól jön minden elégethető dolog,a központihoz,megint rakodtunk ,amit lehetett a fáskamrába,ami meg olyan,hogy még felhasználható,újrahasznosítható,azt fel a padlásra.
Ma vacsorára virslit főztem,az imént laktunk jól,most már pihenhetünk,holnap reggel nem kell korán kelni.
És képzeljétek,tavaly dugtam egy avokádó magot a datolyám melé a földbe,és most arasznyi fácskám nőtt már belőle,én meg nem is tudtam mi akar lenni,kiszedtem a földből,akkor láttam,hatalmas gyökere van és ,már két kis levele is megindult...gyorsan beültettem egy cserépbe,remélem sehol sem sérült meg és szépen fog fejlődni.
Margitka!
Nagyon guszta az a palacsinta,hogy milyen ügyes Férjed van!És még fáradtan is megcsinálta amit vállalt!
Én ma is locsolkodtam egy kicsit a benti,meg a ház előtti kis virágágyásban,akkor már gyomláltam is ,ott is rendbetettem,kitakarítottam,a járdát is fölsepertem,a növényi hulladékot pedig összegyűjtöttem egy zöldzsákba,azt elviszik ingyen ha kitesszük az utca sarokra.Miközben gyomláltam,egyszer csak felnézek,hát ott szedeget mellettem egy fekete rigó,olyan kis édes volt,nem félt egyáltalán!
Laci,meg a barátja megígérték,hogy csütörtökön,elmennek autóval és megvesznek nekem három nagy zsák földet,hogy tudjak végre virágokat tenni a ládákba.Az elég nehéz 40 literes zsákok,hamarabb nem érnek rá,de végül is én sem igazán,mert a jövő hét nekem is pörgős lesz.De hét végére már lesznek virágam az udvaron.
Most már el is köszönök,további szép estét!