Szervusztok!
Hú Margitka,de szép lett a ház!Én akkor láttam utoljára,mikor az alapokat öntötték!
Ó,de hiszen már szinte kész is van.Nagyon szép környezetben is van,nagyon tetszik a színe is.
Akkor jól kihasználtátok a mai szép időt és kinn dolgoztatok sokat.
Laci későn ért haza,fáradtan,enni sem volt kedve...Én ettem a finom minestronét,annyira ízlett szerintem ma még fogok enni belőle.Jót pihentem kinn a napon,még fogott is ,nagyon erősen tűzött..De már most, hogy nyugszik le a nap,hűl a levegő is.
A torta csak úgy készült,mert rámjött!Nincs semmi alkalom,csak szeretjük!
Holnap munka után,vásárolni szeretnék,a nagy szupermarketben,ami útba szokott esni szombatonként,két hete nem voltam,és ma láttam egy nagyon ínycsiklandó csülök receptet,ha kapnék,el is készíteném holnap.
Már mindenkinek vannak virágai,most már én is kell vegyek,csak előbb virágföldet kell hozni,azt nem bírom egyedül hazacipelni,kell hozzá Laci is,de még nem ér rá.Holnap is dolgozik ő is.
Lia!
Milyen jó,hogy a Férjed tud főzni,finom ebéddel vár!Ez nekem sosem jött össze,hogy valaki főzzön nekem egyszer!
Laci úgy döntött ma is begyújt egy kicsit,benn azért még elég hideg van éjjel,bár egész nap nyitva volt,ajtó,ablak,és szuper idő volt,éjjel még jóval 10 fok alatt van a hőmérséklet.
Azt hiszem hamarosan megvágom a tortát,kiváncsi vagyok hogy sikerült?