Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávénkat! Itt most kimaradt a második úgy elfoglaltuk magunkat! Ebéd után rendet raktam, de közben a férjem lepihent, ha felébred majd főzöm a másodikat. Nekem is jót tenne egy kicsit, de inkább ide kukkantok be. Utána majd megint nem érek rá akkor.
Reggel gyorsan az udvart tettük rendbe, de már szemetelt az eső. Füvet nyírt a férjem mert már nagyon nagyra megnőtt, de eddig nem volt idő erre. Tegnap viszont nagyon szép volt az idő, de a gyerekek itt voltak azért nem fogott hozzá.
Itt megint nagyon el van borulva, szerintem lesz eső.
Nagyon guszta lett megint a gofrid! Gyorsan meg lehet csinálni, és mindjárt van egy kis édesség én is ezért szeretem.
Itt fánk volt azt kértek a gyerekek. Pakoltam is megint mindenből, mert tegnap a nászéknál ebédeltek, így jó sokat tudtam pakolni.
Lia!
Sikerült a burkolás? Azóta már biztosan minden a helyére került!
Ancsa!
Hangulatos nagyon az udvar! Milyen jó ott az asztal is, ügyesen ízlésesen megcsináltátok! Milyen jó ott kint üldögélni sütögetni.
A cicáknak is igen jó lehet ott szaladgálni, biztosan jól érzik magukat azok is! Sajnos itt megint elromlott az idő, tegnap volt szép jó is volt kint, de nekem főzni kellett. Így nem sokat voltam kint, a gyerekek voltak kint élvezték a jó időt.