Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Megint milyen sok finomságokat hoztál! A bagettek gyönyörűek és milyen finomak lehetnek! Tele vagyunk az édességekkel kel megint csak egy szelet mindenből jöhetne.
Itt ma elég tűrhető idő volt, de lehetne már jobb is!
Tegnap jó pergős napunk volt, de ma is még délelőtt. Tegnap rosszul lett a szomszédasszony a férje elég idős 80 felett van. Segítség kellett mentő is jött , bélelzáródása volt. Délután 4 órától este 9 óráig senki sem szólt semmit a kórházban az ügyeleten.l Rengetegen voltak, majd 9 óra után behívták és hajnali négy órakor jöttek haza, már a fia hozta haza őket. Ma délelőtt béltükrözésen volt és az orvos mondta még egy dolgot megtesznek műtűt előtt hátha bejön és nem kell majd műteni. Olajos hashajtó félét kapott de még nem tudunk semmit róla.
Mi meg ma délelőtt reggeli után 10 órakor gondoltunk egyet elmentünk a Praktikerbe vettünk laminált padlót. Igy a két nagy szobánk most laminált padlós lesz. Sokkal hamarabb megvan, mint a parketta csiszolás,mindent kipakolni, így meg nem kell. Egyet már csináltunk, de elég volt akkor! Délután jöttünk haza kettő után.
Egy kis próba is csináltam, így fog kinézni! Élőben más!
A fiamék holnap jönnek, de csak Leviék, igyekeznek kettő után indulni ne legyenek sokan. Andrea nap lesz az anyja is az, meg Mariann és egyszerre ünneplik. Most azért jönnek meg akkor az elmaradt locsolkodás is megvan. Ott nem lehet elhalasztani anyák napjáig!!! Csak azt nem tudom meddig bírják ezt az örökös utazást haza. Én örülök neki, de össze lehetne vonni ezeket a sok névnapokat!
Lia!
Hű de nagyok az unokák ott is! Nagyon helyesek, kis dolgosok! Micsoda finomságokat sütöttél Nekik, jaj de guszta! Az udvar is szép már most is, jó ötlet a fák körül a védő flakon!
A gyerekek holnap mennek vissza? Milyen hamar elrohantak a napok!
Ancsa!
De jó, hogy ott meleg van és kint ülhetsz a jó levegőn! Már itt gyülekeznek a felhők megint, de az is jó hogy ma nem esett az eső!