2,509

Válasz: Társalgás

Szia Ancsa!Rá se ránts. Én volt amikor a gyerekek születési évét kevertem össze az orvosnál. Kicsit ciki volt, de nem botránkozott meg az asszisztens hölgy, jót kuncogott, hogy nem csoda, hogy nem találja a kartont. Pihenj jót ma.

2,510

Halihó, megint itt vagyok 1 picit... http://margit2.hu/ujforumba/wave.gif

Klári!
A fejfájás  nagyon rossz dolog, valamikor nekem is sokat fájt... de szerencsére ez már a múlté... Na és Te még reggel is vettél be fájdalomcsillapítót?  Már elmúlt?  http://margit2.hu/ujforumba/nemtudom.gif
Finom ebédet készítettél!... Én ma köménymagos rántott tojásos levest főztem, és káposztás tésztát ettem másodiknak... már úgyis régen volt, és a múltkoriban volt itt emlegetve... meg is kívántam akkor... http://margit2.hu/ujforumba/crazya.gif
Na  akkor a héten jól kiunokázhatod magadat Kittivel! http://margit2.hu/ujforumba/szeret.gif

Ancsa!
Köszi a teát!   http://margit2.hu/ujforumba/finom.gif... nem győzöm készíteni én is... most is ittunk, de megteszek én is mindent a gyógyulásért, jó lenne már túl lenni ezen...
Ritka manapság, hogy ilyen önfeláldozóan adnak valamit... idegenek... Alá is kellett írni valamit?
Látom, hogy Bitta sürgetett az írással, vagy csak segíteni akart?

2,511

Nem kellett aláirni semmit,csak feltettek pár kérdést,milyen fogkrémet,mosószert,mosogatószert használok,öblitőt ilyesmit...És kértek ha valaki kérdezi ,mondjam meg hogy kaptam próbamintákat...voltak tavaly is,akkor is hoztak ezt azt...termékeikből.
Bitta   mostanában sokat van az ölemben,ahogy a géphez leülök,rögtön szalad és felkapaszkodik és lefekszik az ölembe...agyon szerető kis cica...hajnalban sem verekednek és trappolnak már,kb 4 óra tájban feljön az ágyra,addig nem is tudom hol alszik,és kezd dorombolni,rámfekszik,hozzám bújik,kedveskedik,nyalogat,hizeleg mig megébredek és simogatom,kb 5 ig majdnem eljátszunk,akkor kelünk és reggeli...Sokat változott,javult,bár őszintén megmondom ,Pocihoz képest egy angyal,amilyen az volt mikor idekerült,Ha emlékeztek már majdnem megbolondultam vele...még valeriána cseppeket is adtam be neki,hogy aludjon végre és hagyjon minket is...Bitta ahhoz képest nagyon jó cica!

Klárika!
Ma pihenek,nem is fogtam semmihez,holnapra már meg vannak a terveim...de ahhoz ki kell pihenjem magam!

el is köszönök mára,jó egészséget mindenkinek,pihetető álmokat!

2,512

Margitka! Reggel is vettem be fájdalom csillapítót, nem volt mese. Lehet én toltam ki magammal, mert este bele ültem egy kád jó forró vízbe, és lehet felnyomta  vérnyomásom, mert a tarkómnál fájt. Az annak a jele állítólag.Könnyű és finom ebédet főztél. Én is szeretem mindkettőt.  Igyátok is a teát, én is mindjárt csinálok-. Most kakukk füvet, lándzsás uti füvet, és borsos mentát rakok egybe.

2,513

Sziasztok!

Jobb legyen a hangulatunk ezért hoztam ezt a képet!

http://pctrs.network.hu/clubblogpicture/4/4/6/_/446682_393326342_big.jpg

Margitka! Örülök, hogy már egy kicsivel jobban vagytok. Jó magas láza volt a férjednek is. Valóban ezt csak pihenéssel lehet kiheverni.  A férfiak nem nagyon szeretik a gyógyszereket, ezt én sem tudom miért? Orvoshoz sem mennek csak ha más út már nincs!
Itt nem volt hideg, de nagyon ronda az idő, napot nem láttunk. Irigy is vagyok, ahol ma kisütött.
Én jól kitoltam magammal tegnap este. Néztük a TV-t és közben elkezdtem eszegetni a pirított napraforgómagot.Hántolt,pörkölt, sós, nem is volt alvás. Szerintem majdnem a felét megettem, és erre fogom. Nem tudtam megemészteni, fájt a gyomrom kegyetlenül. Még ma sem vagyok valami jól. Nem is tudtam aludni.
Főzöm a kocsonyát, mert a múltkor elmaradt. Már most fogom leszűrni, csak előbb benéztem ide. Estére lehet belőle enni. Mára tarhonyalevest főztem mellé derelye volt.

Klárika! Jaj de jó lesz neked a kicsi ott fog aludni. Kíváncsi vagyok hogy  fog menni az alvás, nem lesz-e szokatlan először. Vagy máskor is aludt már ott éjszakára? Jó unokázást! örülök, hogy már jobban vannak a szülők!

Lia! Örülök, hogy eddig nem lettetek betegek!

Ancsa! Finom teát hoztál! Én is most ittam egy csészével. Jó pihenést,holnap is van nap majd folytatod!

Katika! Irigykedem, hogy ott olyan jó idő van! Itt párás, nyirkos, nem jó még ki se menni!

2,514

Ránk férne a pihentető alvás Ancsa! Ránk férne.  Ha neked meg ki kell pihenned magad a terveidhez, abból egy egész lakodalomnyi kaja születik megint. Úgy sejtem.

2,515

Szia Icukám! 

Ugye te se tudtad mi az elég a nasiból. Én mogyoróval szoktam így járni. Nekem a szám fáj egy idő után. Talán egyszer aludt itt a Kitti, nem adta az anyja. Nyugtalan , ha nem otthon alszik a lánya. De még azon is gondolkozom, hogy én megyek át hozzájuk, hogy nyugton aludjon a gyerek. Na majd eldöntjük.

2,516

Sziasztok kedveseim!

Egész nap tartott a kellemes idő. Délelőtt több kisebb utcába nem tudtam még behajtani biciklivel, járdától-járdáig állt a hólé. Féltem, hogy esetleg kátyúba esek:(

Icus,
ahogy olvastam a szotyizásod - eszembe jutott, hogy vettem a napokban wasabi bundás sósmogyorót. Hogy én azt mennyire szeretem, föl is bontottam, szerintem ma még el fog fogyni!
Pedig tudom,, hogy nem tesz jót nagy mennyiségben, az olajos magvaktól nekem gyakran herpeszem lesz. De ezt a csípőset nem lehet abbahagyni!

Ancsa,
azt nem olvastam, hogy a kérdőíven többnek, vagy kevesebbnek vallottad magad??

Klárikám,
nyugodt estét kívánok nektek Kittivel és fejfájásmentes éjszakát!

Margitkám,
szépen gyógyulgatsz, csak így tovább. A férjed megértem, legtöbbször mi is magunkat próbáljuk kúrálni, csak a legvégső esetben megyünk az orvoshoz ilyenkor megfázásos időszakban. Úgy mondják, hogy orvosi segítséggel minimum egy hét kell a gyógyuláshoz, anélkül pedig min. 7 nap!:)

Margaréta,
neked is ölelésem!

Nekünk leves maradt tegnapról, munka előtt sütöttem egy kicsi tepsi aljnélküli sós túróslepényt, így ma is sült-főtt étel fogadott itthon.

2,517

Na mi közben szépen haladtunk délután "A fehér királynő" című történelmi filmsorozattal. Mindjárt folytatjuk is a 9. résszel, csak uzsonnáztunk, és 1 pici szünet sem ártott...

Ancsa!
Tényleg már rémlik, hogy tavaly is meséltél erről... akkor minden rendben van, már nem teljesen idegenek voltak ott...
Bitta biztos megérzi, hogy Te is nagyon ragaszkodsz hozzá, érzi a szeretetet, és adni is akar. smile
Jó pihenést Neked is! smile

Klári!
A vérnyomás ingadozása bizony nagyon rossz, de figyelj oda jobban, hogy máskor ne járjál így... de ellenőriztetni is kellene a vérnyomásodat ám!... mert a tarkó fájdalma bizony nem csak a magas, de  a nagyon alacsony vérnyomást is jelezheti ám ez! ... Én  nekem mindig alacsony volt, és volt amikor azt hittem, hogy megint leesett, még szerencsére, hogy ellenőrizve lettem vérnyomás mérővel, mert kiderült, hogy akkor meg magas lett egy kicsit.... Tehát ez nem egyértelmű jel! 
A finom tea mindenképpen fontos! Most Te is finomat készítettél, ahogy olvastam. Egészségedre! smile

2,518

Szia Ilona!

Most, hogy elküldtem az előző írásomat, láttam, hogy közben Te is befutottál! Köszi a csokrot, csodaszép! smile
Na igen,  a napraforgómag, és a sós mogyoró is, ami olyan,  hogy egyszerűen nem lehet abbahagyni az evését... ezért is nem szabad túl sokat magunk elé tenni...  Akkor meg is büntetett a mohóságodért, igaz! De jobbulást kívánok még! wink
Az ebéd ott is finom volt ma! ... Akkor jó kocsonya kimerést!... Szerintem ma még Te ne egyél belőle...

2,519

Kati!

Látom, Te is megjöttél! smile
Bátor voltál ma a bicajjal... szerencse, hogy nem, történt baleset...
Én is utánanéztem, hogy legalább 7 nap kell, hogy túl legyünk rajta...  akkor nekem, csak sajnos hétfőn lesz a 7. nap... Na mindegy, azért telik az idő... láz meg nincsen, ami sokat jelent, legalább nem gyengít annyira... 
Na de most már megint vizes lettem, megyek is az ágyba, és nézzük tovább a filmsorozatot, amit Neked köszönhetünk, mert megemlítetted! http://margit2.hu/ujforumba/puszi.gif

2,520

Ne erőltesd a fent létet Margitka!
Örülök, hogy nektek is tetszik a film:)