Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét, én már a délutánit hozom! Itt esik a hó már fehér a táj, ezért fájt már a fejem reggel, aztán a mentők is sokat dolgoztak eddig!
Délelőtt megint nem jutottam be, mire megírtam a mondókámat, nem tudtam elküldeni, jó sok időt eltöltöttem, de meguntam.
Ma én is másodikat túrós tésztát csináltam, de sztrapacska volt betervezve de majd máskor.
Porszívózás megcsináltam, majd most kezdek port törölni. De bekukkantok, hogy remélem már elmegy az írásom.
Boldog születésnapot a Fórumnak, csak legyen még nagyon sokáig, hogy ez a kis csapatunk egyben legyen!
Nem tudtad hogy sielni is tudunk? Tud az egész család, sokat voltunk kint Zakopánéban még kisebbek voltak a gyerekek, de mivel megnőttek, és jöttek a lányok együtt mentek eddig. Minden unoka tud, mert megtanítottuk Őket is.
Krynica nagyon szép hely Lengyelországban, a férjem a gyártól kapott üdülőjegyet a gyerekek még kicsik voltak 7 és 9 évesek az volt az első sielős időszakunk. 2 m-es hó volt imádtuk! Akkor öt család ment ki egyszerre a gyártól karácsonytól szilveszterig voltunk. Nagyon szép napok voltak, amire mindig szívesen emlékszünk vissza!
Kicsit veszélyes mint minden sportág, tudni kell esni, hogy a boka jól maradjon a csizmában, de leírhatatlan nagy élmény!
A nyuszis sütik nagyon tetszenek, a szemét miből csináltad csoki? Nagyon szuper!
Lia!
Nagyon finomat főztél, biztosan sok dicséreted kapsz érte! Én csak egy kis sósat készítek, meg lehet hogy egy kis édesség is lesz. A férjem most igen oda van az édességért, majd megpróbálom kevesebb cukorral.
Ancsa!
Tudod az élet nagyon hamar megtanított mindenre. Nekem 11 éves koromban már a fakanál a kezemben volt, hogy meghalt anyukám! Volt egy mamám anyai ágon, de már idős volt, nem akartuk terhelni, de sokat segített amit nem tudtam megmutatta, elmagyarázta. A két nővérem már nem volt itthon tanultak dolgoztak. Még szerencse, hogy apu is házias volt, sokat segített anyunak. Aztán az idő ahogy haladt előre, úgy tanított az élet, kaptam sok rosszat, de talán ez megerősített nagyon, hogy túléltem a napokat! Mottóm volt, "azért is a víz hátán is megélek!" mint a macska, mindig igyekeztem talpon lenni!
Nem számít, hogy mit kell csinálni, mindenbe belefogok, volt hogy nem sikerül úgy, mint akinek szakmája, de azért is én csinálom! Aztán nem mindegy mibe kerül, ezzel is spórolunk amennyit tudunk.
De Ti is nagyon toppon vagytok, hozzá fogtok a munkához és csináljátok szorgalmasan! Nem tudtam, hogy Te sem tudod a sielést. A gyerekeknek nem vettünk felszerelést, mert hamar kinövik, azt mindig kölcsönöztük. De most már lassan a miénket is vihetik, mert belenőttek. A motoros felszerelésem is jó már Tamásnak és Levente unokámnak is. Már nagyobbak mint mi.