Szervusztok!
Iszonyú pörgős napunk volt ma,tényleg szusszanás sem volt,én munka után rohantam haza,mert jött a futár a macskakajával,nagyon rendes volt,többször is rám telefonált,hogy merre járok ,mikor érek haza,és mondta ne siessek,még kiszállít valamit és visszajön,úgyhogy,mikor hazaértem rá egy fél órára jött.
Mindig ebből a webáruházból rendelem a kaját a macskáknak,most egy szép takarót kaptak ajándékba,mindig küldenek valamit,múltkor egy cincogó egeret küldtek.
Közben a Trokából is rám írtak,hogy érkeztek kerti bútorok,én kerestem székeket,kisasztalt,meg napernyőt az udvarra...minden volt,jó árban,meg is vettük,még haza is hoztak minket.Majd ha jobb idő lesz nekiállok lesikálom őket,nagyon jó lesz nyáron kinn üldögélni.
Közben,míg itt írogatok,befutott a sógor is,Laci tegnap ottfelejtette a telefonját,és visszahozta neki.
Ilona!
Mindig meglepsz,hogy milyen sokoldalú vagy és aktív,már a rádiózás is olyan különleges volt nekem,de a síelés,motorozás,eszem megáll!És mennyi mindent megcsináltok saját kezűleg a ház körül is,nagyon csodállak mindezért!
Lia!
Hű,milyen fáradt lehettél reggel a munkában,de gondolom,alig vártad,hogy hazaérj és együtt lehessetek!
Margitka!
Én is előszedem a kiszúróimat valami húsvétiak vannak nekem is,és holnap nekiesek a sütésnek én is,kifutok az időből...ma is épp annyi időm volt itthon,hogy egy kis túrós-tejfölös,kapros tésztát főztem meg pár szeletke bélszínt megsütöttem,enni is futtában ettünk.Tegnap is olyan álmos voltam,elaludtam a film alatt ,szerintem Laci is,majd éjjel megébredtem,hogy a szemüvegem rajtam maradt...Ma is igyekszem lefeküdni,reggel ismét munka!
Szép estét mindenkinek!