Válasz: Társalgás
Most már én is elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,890 1,891 1,892 1,893 1,894 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én is elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok napot mára is! 
Este tegnap csak egy kicsivel később mentünk fel az emeletre... aztán fürdés, majd egy kis tévénézés.... Éjjel most is jól aludtunk. Reggel ma szintén a szokásos ébredés volt fél 6 után...
A nagy fiam már elment az állomásra, ma is be, ment dolgozni, de aztán a hé többi napján majd itthonról dolgozik.
Most 3 fok van már, a szél csak lengedez. Délutánra 9 fok lehet a hőmérséklet. Eső ma lesz, ha igaz... 2 mm
Ma nem kell főzni... Lehet mással foglalkozni.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:

Hahóóóóó!
Csak most jutottam oda hogy leüljek kicsit...Miután reggeliztünk és Laci elment,kiszaladtam piacra,vettem árvácskákat ki az utcára,a kis virágágyásba,közben kaptam többféle bazsalikomot,lehet korai de vettem azt is a fűszeres kertbe.Aztán porszívóztam,felmostam ,kimostam a futószőnyeget a konyából,kiteregettem és kinn gyomláltam,meg ültettem az utcán.Valamikor apu mindig lemeszelte a járdaszegélyt húsvétra,kértem Lacit tegye meg idén,szeretném ha szép tiszta lenne a ház eleje is.Közben arra járt egy néni és megállt velem beszélgetni,ő sokat sétált anyuval régebben ,mesélt róla ,hogy mindig csak jókat mondott rólam egész a végéig,dicsért mindig...én meg azt hittem meg sem ismer,azt sem tudja ki vagyok mikor jövök hozzá....
fájdalmas volt beszélgetni róla...de jól is esett...engem sosem dicsért...
Szépen kisütött a nap mostanra,bár elég hűvöske van,betereltem a macskákat, eddig nyitva volt a bejárati ajtó az udvarra,míg takarítottam.Rögtön el is nyúltak a kedvenc helyeiken...
Én meg iszom egy kávét és folytatom a dolgom..
Szia Ancsa!
Nagyon ügyes voltál, jó sok munkát elvégezte Te is. Milyen kedves volt az a néni, akivel elbeszélgettél, még én is meghatódtam rajta! 
A macskák is jól kihancúrozták magukat odakint... Talán már szundítanak is! ![]()
Mi is elugortunk a férjemmel Érdre a reggeli után, mert volt még pár dolog, ami elmaradt az utolsó vásárláskor a Pennyben... Aztán miután hazaértünk, elrámoltunk, és mentünk is ki az utcára. Itt is rendezni kellett a ház elejét és a kerítés mellett.. Tudod még a múltkor kidőlt száraz olajfát a férjem levágta a fűrészgéppel... Elég vastag volt ez a törzs, de már muszáj volt, mert a kerítésre egyre jobban dőlt.. Ugyan már a villanyvezetékeket és a telefon vezetékeket sem érte el, de a kerítésünk veszélyben volt...
Összegereblyéztem a tűleveleket, is, amik még a fenyőről kihulltak, mielőtt annak is le lett vágva a teteje... Eddig 4 talicskányi adagot hordtam be az utcáról, és nálunk a kert végébe toltam... ott szépen megrohadhat, nincs semminek útjában...
De még maradt munka kint is.. csak megebédeltünk... kis pihenőt tartunk, mert teli hassal nem jó hajolgatni. Aztán majd a kintre esett ágakat, fatörzs darabor is behordjuk, aztán majd daraboljuk... lesz dolgunk még ezzel...
Nálunk reggel volt napsütés, de most nagyon sokasodnak a felhők. Szerencsére az utca fronton a a férjem levágta a füvet, de bent még ez is vár ránk... Viszont előbb az utcán elmaradt munkát kell befejeznünk...
Neked is további hasznos munkavégzést! ... 
Sziasztok.
Beintegetek, ma nagyon sokan voltak, mikor lesz vége, nem tudom. A gyerekek úgy néz ki hajnalban jönnek, ha nem késik a gép, hajnal 1 lesz mire ideérnek. Lesz 2 óra mire hazaérünk ágyba kerülünk, reggel meg megyek dolgozni.
Látom Ti is szorgalmasan dolgoztatok ma.
El is köszönök, pihenjetek jól.
Szia Lia!
Most már tényleg jöhetne lassan a jobb idő, és akkor talán kevesebb is lenne a beteg. Aranyos vagy, hogy bekukkantottál! Gondoltam ám sokat Rátok! 
Hú akkor fárasztó éjszakátok lesz, de örömteli a találkozás újra a gyerekekkel!

Nehéz lesz a munkába indulásod reggel, csak legalább kevesebben legyenek! 
Igen, ma ismét sokat dolgoztunk odakint.. 4 óra előtt nem sokkal jöttünk be, de nagyon el is fáradtunk...
Akkor jó készülődést, én drukkolok nagyon Nektek! 
Közben a nagy fiam is hazaért fél 7-kor, volt mesélni valója, hiszen most már általában egy héten csak 1-szer megy be Pestre, néha 2 alkalommal is, de az azért ritka...
Ő most vacsorázik, aztán lassan elkezdjük az esti fürdéseket. Ma jó is lesz minél előbb már ágyba kerülni.
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok napot mára is! 
Lia!
Remélem, hogy jól szurkoltam, és éjjel sikerült találkoznotok a gyerekekkel! Talán reggel nem aludtál el.... Jó munkát majd a dolgozóban, és kevés beteget mára, ha lehetne... 
Este nem sokáig bírtam nézni a tévét már a fürdés után. Éjjel volt pár megébredés, de hamar vissza is aludtam mindig. Reggel 5 órakor felébredtem, de még 6-ig sunytam... jó volt maradni még az ágyban.
Most -1 fok van már, a szél csak lengedez. Délutánra 8 fok lehet a hőmérséklet. Eső ma nem lesz, ha igaz...
Ma nem kell főzni levest, maradékot eszünk. De lencsefőzeléket főzök, már este beáztattam vízbe. Aztán majd grillezünk virslit és sajtot hozzá.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat! Itt már megint borzasztó nagy szél van! Tegnap többször szerettem volna jönni, írtam is a Fórumba, de nem sikerült elküldeni! Gondolom a nagy szél miatt nem sikerült! Most is nagyon fúj továbbra is, remélem most sikerülni fog.
Tegnap ügyintézés volt reggel, de nem sikerült mert nem volt ügyfélfogadás, amit nem tudtunk, potyára mentünk. Ma viszont már korán reggel ott voltunk, egy ismerősünk kért meg aki vidéken lakik, hogy írassunk több fogyasztást Neki az árammal kapcsolatban.
Ma végre sikerült!
Olvasom, hogy jól kidolgoztátok magatokat tegnap! Biztosan szép lett a környezet a munkátok által és lehet gyönyörködni benne!
Ma még én sem főzök, lehet mást dolgozni, de van is mindig mit csinálni. A jó időt már nagyon várjuk, mert eben a nagy szélben kint sem jó lenni, pedig a munka kinti lenne.
Lia!
Nagyon örülök, hogy végre sikerült megjönni a gyerekeknek! Jó későn érkeztek, de az a fontos, hogy már itt vannak! Volt nagy öröm a találkozáskor! Gondolom, hogy jól elfáradtatok, ma meg már munkába vagy. Kitartást a mai napra, aztán még a holnap és pihenhetsz a családdal. Nagyon szép együtt töltött időt kívánok Nektek!
Ancsa!
Nagyon ügyes voltál, ennyi sok mindent elvégeztél! Mér nagyon szép lehet a környezet kívül, belül! Mi is nagyon várjuk már a jó időt, kikészít ez az örökös szél. Még a fejem is megfájdul ilyenkor!
További jó készülődést kívánok!
Szia Ilona!
Csodás képet hoztál a citromos teával! Imádom a citromot! Épp az előbb végeztem a lencsefőzelék elkészítésével, és természetesen abba is tettem egy citromot vágva, nagyon jól ízesíti! ![]()
Sajnos nálunk is felerősödött már reggel óta a szél. Sokkal hidegebb is lett a levegő!
Pár napja már én is észrevettem hogy a fórumba írás akadozik... ma reggel is. De időnként karbantartják... talán, ha befejezik, utána jobban fog működni!
Akkor tegnap potyán mentetek az ügyintézésre, de ma sikerült! ![]()
Igen, sokat elvégeztünk, az utcai front rendben is van, ennek örülünk is, de bent van még teendő... szinte sosem akar elfogyni!
Most a mosógépet is elindítottam, ma nem várunk esőt, így majd kiteregethetek...
Nektek is tovább jó készülődést az ünnepekre! 
Kukucs...
Ma sós húsvéti apró sütiket sütöttem délután, mert ma meghozta a futár a tegnap megrendelt nyuszi kiszórókat. Most teszteltük a férjemmel. Azt mondta: "Jöhet ez az ünnepekre! ![]()
Hoztam kóstolót:
Ez a receptem, ami után készítettem: Húsvéti sós sütik.

Hahó!
Mi most értünk haza,voltunk fenn a hegyen a Laci Anyukáját felköszönteni.Egész nap nagyon ronda idő volt ma nálunk,hideg és hol eső esett,hol hó hullott.Már a reggelem rosszul kezdődött,a busz elvitt más irányba,megfordult visszajött,egy nagy kitérő után ugyanott voltam,ahonnan indultam...a másik pedig addig elment...úgyhogy sokat vártam míg megjött ismét a jó busz...
hazafele is más útvonalon jött,összevissza járnak,nagy a káosz ,olyan ritmusban törnek,zúznak fel utakat,hogy reggel még semmi nincs ott,délben már le van zárva és fel van törve...a taxis is teljesen össze vannak zavarodva,nem tudják merre menjenek hogy eljussanak A-ból,B-be....
Annyira lehűlt az idő nálunk,hogy letakartam az udvarban a kis fűszeres kertemet ki ne fagyjon,éjjelre fagyot mond,még holnapra is.
Már begyújtottunk,és kellemes meleg terjeng,ki sem hűlt pedig egész nap nem is voltunk itthon,így tűz sem volt..
Margitka!
Nagyon jópofák a kis kiszúrók,igazán húsvéti fillingje van a sütinek tőle!
Megyek vacsorát készíteni,tortáztunk a Laci Anyukájánál és madártej is volt,ami nagyon finom is volt.Hozom a tortát megmutatni,83 évet töltött Anyukája,de így oldották meg a gyertyákat,mondtam is,így 1118 nak lehet látni,úgyhogy még van ideje!
Lapok Previous 1 … 1,890 1,891 1,892 1,893 1,894 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás