Sziasztok újra! 
Én reggel óta nem is voltam a számítógépemnél... pedig bekapcsoltam már fél 7-kor reggel... aztán bekapcsolva is maradt... csak beköszöntem a fórumba... majd a reggeli után megfőztük az ebédet, elmosogattam. Utána a férjemmel egy picit napoztunk a hársfa a alatt a napozóágyainkon..
Mivel megbeszéltük a fiammal, hogy ha nem esik, akkor ebéd után levisszük hozzá a daraboló gépet, és segítettünk is neki. 2 óra hosszáig folyamatosan dolgoztunk. Szuper jó időnk lett, csak pólóban voltunk. A jó időn meg is éheztünk, most ettünk egy keveset... előbbre hoztuk az uzsonnaidőt... Ma már csak egy könnyű vacsora lesz.
Lia!
Látom, hogy még ebéd előtt benéztél! Képzelem, hogy már micsoda izgalommal készülődtök a találkozásra. A csirkepörköltnek sikere lesz, gondolom, hogy azt ott is mindenki szereti. A sült csirke is nagyon finom tud lenni, főleg, ha még gyümölcs szósz is készült mellé! Egészségetekre váljék! 
Kíváncsi leszek, hogy végül mikor tudnak menni a gyerekek!
Ancsa!
Gyönyörű tulipános csokort hoztál! 
Olvasom, hogy milyen sikeres bevásárláson voltatok! ...
Igen, kibújt a borsó, és ma délelőtt kapáltam be a 4 sort.
Most próbáltam fotózni, de nagyon szemben süt a nap, sehogy se sikerül a fotó...
Ilona!
Csodás tulipáncsokrot hoztál a virágvasárnap alkalmából!
Itt is volt sok felhővonulás az égen, és a nap is szépen sütött közben. olyan igazi áprilisi hóbortos idő volt, de eddig eső nem volt szerencsére, ezért is tudtunk kint szorgoskodni. A fűnyírást hétfőre eltoljuk, vagy keddre, ahogy az idő engedi majd...
Mi szintén megyünk még vásárolni valamelyik nap, tojás is kell, mert az még kevés van itthon...
Ó látom, hogy diós sütit is sütöttél, és hoztál kóstolót. Nagyon guszta lett!