Válasz: Társalgás

Hahó,bekukk!
Laci ma hamarabb jött haza,meg is ebedeltünk,sőt egy kávét is főztem azt iszogatjuk.Nagyon csalóka az idő,kisütött a nap,gyorsan elslisszoltam a piacra,vettem házi tejet a kalács mellé,pár köteg retket,zöldhagymát,néztem húsvéti sonkát,de csak hétfőn lesz.Szörnyű a közlekedés mifelénk,még sosem volt Váradon ekkora építkezé,ami most van,az egész városban cserélik a viz-gáz hálózatot,folyik a mega aluljáró építése,a Vár és a piac is felújítás alatt van és hatalmas bontások és építések folynak város szerte.Rengeteg Unio-s pályázatot nyertek a városnak,hatalmas összegek kerülnek befektetésre...a Parkok is felújítás alatt,a strandokból aquaparkokat csinálnak...gyakorlatilag az egész város egy hatalmas építőtelep,mindenhol gödrök,árkok,építőanyag hegyek,útlezárások vannak...és sár...minden csupa híg sár...
Margitka
Használd egészséggel az új órádat,nagyon kevés ember hord már manapság karórát,de úgy látom kezd visszajönni a divatba.
Lia!
én sem bánom,nem szeretem a mindenki kedvéért aki egész évben még csak fel sem hívott ,akkor beállít,jó piásan...Most túrják,fúrják a várost de majd jó lenne ,ha erre járnátok ,újra találkozni.