Hahó,itt is vagyok!
Tegnap kicsit későn jöttünk meg a szülinapról,nagyon jól sikerült,végül is egy kis csendes családi összejövetel volt,jó kis beszélgetéssel,mesélgetéssel,vicc és poén özönnel...Finom volt minden hidegtálak voltak rendelve és a tortám szinte teljesen el is fogyott,ízlett mindekinek,mert nem volt túl édes.
Taxival jöttünk haza,mert nagyon erős szél fújt.
Már akkor tüzet raktunk,a macskákat elláttam,Bitta véletlenül kinn maradt tegnap mikor elmentünk ,pedig mindig ellenőrízzük benn legyen mind a három...gyorsan hordta is befele az irháját!
Aztán elég rosszul aludtam éjjel megébredtem többször is,a programom változott,ma elmentünk Attival kifizetni az adókat,muszáj volt mind a ,ketten menjünk mert összekutyulták a néptanácsnál kinek mi van a nevén,neki is meghalt az Anyukája tavaly,Ő is örökölt ezt azt ott,nekem itt ez a ház és még van a közös,amiben laktunk,még az mindkettőnk nevén van...úgyhogy elég volt kihámozni ma,ki mennyit kell fizessen...szerencsére sikerült,úgyhogy idénre már nagyobb kiadás csak a fa vásárlása lesz,de már arra is félretettem a pénzt,de még a kamra félig van,majd ha vége a fűtésnek,akkor vesszük meg.
Ilona!
De jópofa dolog ez a fiús idő együtt,nagyon jó ötlet,csajos napok is kellenek.És vettek új motort? Milyen jó,hogy tudtok segíteni ebben!
Megint visszahordtam a virágaimat,hozzánk most éjjelre 0,holnap éjjelre meg -3 fokot mondanak..nem mertem kinn hagyni őket...ha meleg van meg nagyon meleg van!Sehogy sem jó...
Lia!
Jó hogy elvégzitek az éves rutinvizsgálatokat,biztosan minden rendben lesz!
Margitka!
Szép kirándulás lehetett,kicsit fárasztó ha hétfőn menni kell dolgozni,és éjjel értek haza!De hát még fiatalok,bírják!
Szombaton benézek majd a nagykerbe ahova szoktam,ott láttam arany és ezüst fondantot készen,szeretnék venni,azzal tervezek diszíteni majd,sütiket húsvétra.Remélem jut időm majd magunkra is,kicsit zsúfolt a program,4-én lesz a Laci Anyukájának a születésnapja,oda is tervezek egy tortát..aztán magunknak sütni,hétfőn még fodrászhoz is mennem kell van időpontom,és persze a munka most fel van gyűlve,Húsvétra mindenki nagytakarít..tegnap éjjel fél 11 kor hívott valaki fel..pfff..már aludtam,azt sem tudtam milyen nap van,mi történt...Na de az a jó,ha van munka..
Főzve van,sütni most nem sütök,tele vagyok a tegnapi tortával,meg hamarosan úgyis kell.Idén is szeretnék angyali bejglit sütni,egyszer már sütöttem,annak a tölteléke zöld dió befőttből van,és nagyon finom,különleges ízű.
Hamarosan megyek begyújtok,mire megjön Laci biztos át lesz fázva,erkélyt járólapozik 5-ik emeleten ,jó kis szél lehet...