Válasz: Társalgás
Én most elköszönök.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Én most elköszönök.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok kedveseim!
Minden betegeskedőnknek mielőbbi, gyors felgyógyulást kívánok!!!
Szép álmokat, jó pihenést mindannyiunknak (nekem sem volt jó éjszakám sajnos, reméljük a mai jobban sikerül:)!

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Sajnos az elmúlt éjszaka megint sokat voltam fent. De napközben is tudok majd pihenni, bár az alvás nem nagyon sikerül... Most +1 fok van nálunk, és nagyon csúszik minden... A férjem már vitt ki a járdára száraz földet, az üvegházból... Továbbra is nagyon csúnya, nyirkos a levegő, és szitál a köd is...
Kati!
Remélem, hogy Neked most jobb éjszakád volt, mint nekem.... Nálatok mindenki jól van? 
A kávét azt már most hiányolom, de tulajdonképpen meg is főzte már a férjem.
Akkor lehet inni... Természetesen én most is előtte megiszom a kis pohárka kefiremet, ez már szertartás szinte.... na és egészséges is a kefir. 

Halihó mindenkinek.
Talán sikerült észhez téríteni a gépemet. Legalábbis most úgy néz ki.
Margitka!
Látom te is nehezen gyógyulsz. Nálunk se tűnik el még a nátha. Ildikó már jobban van kicsit, de a mama nagyon benne van, nagyon csúnyán köhög. Vettem neki köptetőt, de közölte, hogy ő attól rosszul van. Így volt a D vitaminnal is. Már én is köhögök. Furcsa is lett volna , ha kimaradok.
Itt is jeges volt tegnap minden. Az utakat szépen rendbe rakták, de a járdák szörnyűek voltak. Meg a dűlőnk is. Most már olvad a föld teteje is, csupa sár minden. Tiszta felhős az ég, de nem esik semmi szerencsére., Tegnap már kieste magát.
Szia Klári!
Örülök, hogy tudsz jelentkezni, és főleg annak, hogy a gépeden! 
Már nem is emlékszem rá, hogy mikor feküdtem ennyit ágyban... de érzem, hogy muszáj... igaz, hogy a vírust ki kell feküdni!!! ... most ezzel nagyon egyet értek... Sajnos ez a víus fertőz is... a fiam a munkahelyén kapta el, aztán következtem én... ma meg úgy látom, hogy már a férjemet is kerülgeti... de nagyon bízom abban, hogy én már holnap fogok tudni főzni...
Remélem, hogy nálatok holnapra már picit azért a mama is jobban lesz... a lényeg hogy ki kell feküdni, és sok folyadékot inni.... tehát még Te is csak most kezded... na nem irigyellek... én még éjszaka is nagyon szenvedtem... Ma is egész nap feküdtem, eddig filmet néztünk, mert aludni napközben nem tudok... Neked is mielőbbi gyógyulást kívánok! ![]()
Most itt sem esik, még sok a jég mindenhol, de olvad is lassan...
Különben a Kati által ajánlott A fehér királynő című filmet kezdtük el nézni... Már 3 részt megnéztünk ma. Nagyon jó történelmi film! ![]()

Szervusztok!
Nálunk már kifejezetten meleg van....minden hó elolvadt,vizes az út,sok a tócsa,de a levegő kifejezetten langyos...
Olyan jó kedvem lett,ezért,hogy hazaérve be is dagasztottam,na majd hozom is!
Szia Ancsa!
De csodás képpel jöttél ma! ![]()
Akkor csak ügyeskedjél, majd később még benézek, de már ki is vert a víz, még nem jó üldögélni... Aztán várom majd a kóstolót! 
Jaj Margitka!
Forró tea és vastag takaró,hogy izzadd ki,minnél melegebben tartsd Magad a forróság öli a virust!
Ancsa!
De hiszen egész nap, és éjszaka is csak fekszem már!
... már a férjem is kívánja az ágyat.. szerintem estére láza is lesz, talán már most is van hőemelkedése... ![]()
A láz jó,az öli ki a virust meg az izzadás,azért kell a forró ital és vastag takaró,minnél jobban izzadsz annál hamarabb szabadulsz
Ancsa!
Ezt mi is tudjuk, folyamatosan isszuk is a forró teát... de eléggé makacs ez a vírus. 
Különben én sem vettem be lázcsillapítót, csak a gyógyszereket, amit felírt a doktornő... a lényeg, hogy feküdni kell... és a sok folyadék... Most éppen gyümölcsöt hoztam be, azt eszegetjük. 
Tény, hogy még kívánom az ágyat...
Sziasztok kedveseim!
Olvasom Margitkám, hogy mennyire ledöntött ez a fránya vírus - biztos kell neki idő, míg kitombolja magát, csak ki kell várni türelemmel! Ami nehéz...
Nálunk hála' mindenki jól van, kisebb náthát kivéve eddig senkinek nem volt semmi baja.
Tegnap volt nálam két olyan vendég, akik most gyógyulgatnak az influenza-szerű megbetegedésből, nem voltak még teljesen rendben - nem is örültem, hogy így jöttek el, nem szeretném elkapni.
Ma remek idő volt, igaz, hogy csak délelőtt és most délután voltam kint a szabadban, de már simán lehet biciklizni, így már nem is panaszkodom másra - sokat gyalogoltam mostanában, érzi is a lábam...
Reggel időben megfőztem szokás szerint, így kész ételre jöttem haza.
"Édöskáposztaleves"-t főztem és krumplitócsnit sütöttem. Végre krumpli!!!!!(mert a levesben ugye nincs tészta, így jöhet!)
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás