Válasz: Társalgás
Szia Lia!
De jó, hogy vannak lazább napjaitok is! Megérdemeltétek a pihenést is!
10 órakor szerencsésen túl estem a foghúzáson. De természetesen azóta 3 óráig se nem ittam, és nem ettem egy falatot se... A fogam helyét csak kicsit érzem, de a fejem megfájdult... Pedig egész délután feküdtem csak...
A férjem ebéd után vette észre, hogy én a reggeli előtt elfelejtettem meginni a kávémat... pedig úgy emlékeztem, hogy beraktam egy picit melegedni a mikróba... na ennyi igaz is volt, de bent is felejtettem a kávés poharamat.
Aztán 3 óra után a zsibbadás már elmúlt az ajkamról, melegítettem magamnak egy merőkanálnyi gulyáslevest, és villával összetörtem, így könnyen le tudtam nyelni... Majd utána ittam egy kis kávét is... Ez már nagyon kellett, mert reggel fél 8 óta semmit sem ittam... Utána persze óvatosan fogat is mostam. 
A fogam helye ha jobban fájna, akkor majd veszek be fájdalomcsillapítót, egyelőre jó ez így.
Az idő odakint csodás, szépen sütött egész nap a nap is, és a szél is csak gyengén lengedezett... Sajnáltam is, hogy most nem bírtok kint szorgoskodni... De majd pótolom...