sziasztok!
És,igen,készen van a szép,új csatornánk!Olyan nagy boldogság ez nekünk,mikor valamit sikerül szépíteni a házunkon.Csak ilyenkor mindig az jut eszembe,milyen kár,hogy a szüleim ezt nem látják,hogy örülnének,hogy szépül a ház,és mindent úgy sikerül rajta alakítani,ahogy olyan sokszor beszéltük Apuval ketten,hogy ha egyszer az enyém lesz,hogy fogom,mint fogom változtatni,alakítani.
Nagyon korrekt,rendes mestere voltak,apa és fia,gyorsan,alaposan dolgoztak,szuper elfogadható áron,és tartották magukat a megegyezéshez,nyugodt szívvel fogom ajánlani őket mindenkinek!
Össze is takarítottunk kinn,meg az utcán is.Már csak a zuhany és a vacsora van hátra,aztán alvás,mert holna munka!
Lia!
Jösz szabira?Vagy csak szabadnapot kaptok?Végre tudsz majd pihenni.És ég fodrászhoz is sikerült eljutnod,nagyszerű,csak jön már a jobb idő,finom tavaszi szellő...mi is megújulunk.
Ilona!
Én is felébredtem fél 3 fele,esett az eső,gondoltam is na a mai munkának annyi,de nagyon megfelelő idő volt,még a nap is kisütött többször.Az a baj,ha felébredek,nagyon nehezen alszom vissza.Az utóbbi két évben,utolért a banyaláz engem is,egész nyáron hőhullámokra ébredtem éjjel,többször is,nagyon kellemetlen tud lenni,főleg nyáron,mikor amúgy is meleg van és érdekes ősszel megszűnt...vajon idén is előjön?
Most már elköszönök,szép estét mindenkinek!