22,441 2023-03-05 19:24:47 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-03-05 21:25:46)
22,442 2023-03-05 19:25:19
Válasz: Társalgás
Lia!
A hókifli tulajdonképpen gyorsan elkészül. Most ehhez volt kedvem... Azért azt akartam, hogy legyen vasárnapra, és holnapra is süti... A férjem és a fiam is örült neki. Fecó meg is jegyezte, hogy érdemes volt lemeóznia a diót, amit megtörtünk a férjemmel... Mert mindig átnézi, amikor mi törünk... azt mondja, hogy jut ebből a madaraknak is! ![]()
Igazad van, finom is lehetett a gyümölcsszósszal a sült oldalas! ![]()
Akkor tartalmas és még pihenős is volt a Ti délutánotok is!
Sajnos itt egyre rosszabb lett az idő... az előbb a tévében is csak még hidegebbet, és csapadékosat jósolnak a jövő hét elejére... na most ennek nem örülünk... ![]()
22,443 2023-03-05 19:28:50
Ancsa!!!!
... Hú de nagyon guszta ez a süti szelet! Én épp alma szeleteket nasizok most. DE ebből bizony tudnék most enni! 
Köszi a kóstolót!... de sajnos most csak nézegethetem... 
22,444 2023-03-05 20:39:51
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
22,445 2023-03-06 07:58:57
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este még rakodtam egy kicsit, de elég hamar lefürödtünk. Viszont éjjel ennek ellenére én sokáig nem bírtam elaludni... Reggel aztán végül 6 óra előtt pár perccel ébredtem csak.
Itt -2 fok van, a szél még nem fúj. Délutánra 6 fok lehet csak a hőmérséklet ma. Mára már sajnos csapadék van jelezve...
Azért se veszi el az a rossz idő a kedvemet!
Ma nem kell főzni, van bőven maradék...süti is. A fiam a héten itthon dolgozik, csak majd pénteken kell Pestre utaznia.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
22,446 2023-03-06 09:31:39
Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon vacak idő van...nem esik ugyan,de zuhan a barométer,biztosan fog ..
Laci elhúzott munkába,én meg mindjárt a kályhával foglalkozom,csak be akartam köszönni.aztán folytatom a tegnap kezdett takarítást,bár az eső miatt sem ablakot mosni sem mosni nem tudok..na de találok mást..itt mindig van mit csinálni.
Teljen jól a napunk,legyen sikeres a hetünk!
22,447 2023-03-06 09:42:44
Szia Ancsa!
Most különösen nem örülök ennek az időnek.. itt sem várható a héten jobb sajnos... Viszont én most úgy döntöttem, hogy azért is jó kedvem lesz!
Laza napokat szeretnék a hét elejére, aztán majd csütörtöktől jobban beindulok, mert várom haza már Gáborékat is. Na akkor majd sütögetek is.
Bizony egy családi háznál soha nincs vége a munkáknak!... De szerintem én mindig találnék elvégezendő feladatot, ha akarnék...
Neked is jó munkát! Legyen hasznos és vidám a napod! Hajrá! 
22,448 2023-03-06 13:19:31
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét, már a másodikat főztem! Itt is szomorú az idő, hideg van kint.
Nincs kedvem nekem sem, de már kiporszívóztam, rámoltam egy kicsit.
Nagyon finomat sütöttél, mi is szeretjük de régen sütöttem. Itthon voltak a gyerekek palacsinta és túrós lepény volt, most azt kértek.
Jó hogy itthon voltak egy kicsit. Köszönöm jól van a gyerek, első két nap fájlalta, de már gondoljuk szépen gyógyul mert nem fáj Neki. Szerdán mennek vissza, akkor nézik meg mennyit gyógyult és hogyan. Szerencse hogy nem csúszott el a csont, fel van kötve hat hétig így kell lennie. Ettől mehet suliba. Fogócskáztak és az egyik gyerek kitette a lábát, abban esett el! Ez nagyon nem volt szép, ráesett a szekrényre abba vágta be, még jó hogy nem történt komolyabb baj belőle! Én már megkerestem volna a szüleit a gyereknek, de nem tette volna zsebre amit kapott volna!
Egy éve csatlakozott az osztályhoz, ez már a harmadik iskola a gyereknek. Azóta csak a rosszat halljuk róla, rontja az osztály átlagát is, ami eddig 4.5 volt. A tanárnő is már többször beszélt a szülővel, de hiába, az is nehéz volt mert szülőire sem mennek! Már azt is mondták kereshet másik iskolát!
Ancsa!
Még nagyon sok boldogságot Nektek! Már két éve annyira gyorsan megy az idő!
Nagyon guszta sütiket sütöttél erre a szép alkalomra!
Lia!
Örülök, hogy kicsit tudtál pihenni! Én is csak a kiskertet tettem rendbe, a férjem meg minden fát lemetszett, csak a barackfák maradtak.
A leandereket még nem vittük ki, még várok vele egy kicsit.
22,449 2023-03-06 14:58:43
kukucs!
Itt javult az idő valamelyest,néha kisüt a nap is.Végül nem esett,úgyhogy sikerült kimosni a másik takarót is,kinn szárad,estére behozzuk...Laci is megjött,ebédeltünk,tegnap bepácoltam két szelet húst,azt sütöttem ki krumplipürével ettük.Én délelőtt porszívóztam,felmostam,tüzet raktam,bár nem is kellett,mert még volt parázs tegnapról csak gyújtóst tettem rá és meg is gyulladt.
Én meg nem vittem ki semmi virágot,pedig a datolya mehetne,mert minusz 5 fokig símán bírja,de ha eddig elfértünk tőle még várok míg jobb idő lesz.
Tegnap vettünk mér virágmagokat,porcsint meg hajnalkát,örültem neki ,mert itt csak lila hajnalka nőtt,még apu futtatta a kapura,most meg teljesen színest kaptam,nem is tudtam hogy ennyi színben létezik.Laci Anyukájnál van halványkék,abból is hoztam magot.idén minden tele lesz hajnalkával,reményeim szerint.A dísztök magot is elültettem már.
Köszönjük Ilona,tényleg annyira telik az idő,mintha tegnap lett volna..
22,450 2023-03-06 19:43:28
Halihó!
Hol van mindenki?
Már én megfürödtem és hajat is mostam,holnap reggel kipróbálom az új hajvasalómat,mert így hajmosás után ,akkora a fejem mint egy boglya!
Nagy örömünke,jönnek holnap a mesterek és lecserélik a csatornát,végre.Csak ne essen már az eső addig...
Már én elköszönök mára,kellemes,szép estét mindenkinek!
22,451 2023-03-06 20:11:46
Sziasztok!

Ancsa!
Én is csak most néztem be, annyira elrohant ez a délután is mint a többi! Biztosan elfoglalt Mindenki!
Itt esik az eső és nagyon hideg lett.
Nektek jó munkát holnapra, remélem jó időt fogtok ki majd és túl lesztek ezen a munkán is.
Használt jó sokáig a hajvasalót, jó lesz biztosan a hajad!
Én is most készülök fürdeni, de előtte még benéztem. Mi is tv-t nézünk és keresünk egy jó filmet még nem leszünk álmosak.
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
22,452 2023-03-06 21:23:52
Sziasztok!
Hollókőn vagyok ,kicsit wellneszezünk,szerdán megyünk haza.
Puszi mindenkinek.Jó éjszakát!