Szervusztok!
Tegnap olyan pörgős napom volt,azt sem tudtam hol a fejem...Reggel elmentem munkába,már megszoktam,hogy évek óta eltolódott a hétvégém,vasárnap ,hétfőre...nem ez a gond,de olyan messze van ez a cég,kinn a körgyűrűn,hogy busszal elmegyek a város végéig,onnan gyalog egy csomót a körgyűrűn,és tegnap végig esett az eső,jövet,menet,aztán mikor egy egy kamion elhúz mellettem,még jól le is permetez...na mindegy,hazafele beléptem az útba eső szupermarketbe,vettem sós rágcsálni valót,meg egy üveg Hugó koktélt,mert délután vendégségbe mentünk. Általában sütök valamit és viszek,de most nem volt időm rá.. és persze pont most volt a Floriol olaj leárazva,úgyhogy már akkor vettem kettőt azt is,meg csirkecombot,szalámit,répát és egy másfél kilós zacskó sós pereckéket itthonra is,meg egy polipcsáp konzervet Lacinak,mikor látok különleges tengeri herkentyűt mindig veszek neki,mert imádja,olyankor bátorságot kapok és megkóstolom én is.
Hazaértem ,ettünk,elkészültünk és már mentünk is fel a hegyre az anyukájához,ott a Bázis,ahol össze szoktunk jönni,főleg nyáron ,mert nagy udvar meg kert van és sokszor grillezünk ott,meg kertipartikat tartunk.Most is mindkét húga és egy baráti házaspár is ott volt és nagyon jó szórakozás volt,finomságokkal és jó zenével,jó humorral fűszerezve,jókat beszélgetünk,meg nevetünk nagyokat,a Fiúk nagyon szórakoztatóak,sok vicc elcsattan,meg jópofa történeteket meséltünk,megbeszéltünk olvasmányokat,filmeket,szóval jól telt az idő, későn értünk haza...
Ma jó későn keltünk,de hát vasárnap van ráérünk,hétfőn meg csak Laci megy dolgozni,én majd itthon végzem a teendőket.
Az idő ma is elég rondaa,esős,de állitólag átcsaphat havazásba is.Begyújtottunk hamar és be is dagasztok,lemon curdos,diós csigákat akarok sütni,de míg Laci diót darál és az élesztő felfut,gyorsan be is köszöntem és megittuk a második kávénkat. Majd még jövök!Szép napot mindenkinek!