Sziasztok,itt vagyok,ragyogok én is!
Fél négyig hagyott aludni minket Kicsi Bitta,akkor elege lett és felverte Pocit,meg minket is,onnan kezdve alvás nincs...
Hazafele bementem venni nekik egy kis szárazeledelt,találtam egy csipogós játékot,ami csupa toll és ha csak hozzáérsz csivitel mint egy madár!
Bitta megőrült tőle!Én meg már a csiviteléstől,annyit nyúzza,már csupa toll minden..még az ennivaló sem kellett neki,csak a játék,azért éjszakára elteszem,mert úgy alvás nem lesz,majd holnap yúzhatja mig nem vagyunk itthon,remélem addigra kimerül az elem is belőle...
Már az állatorvosnő,hivott ,vigyem be a rendelőbe,hadd nézze meg,de szerintem csak hiányzik neki,szeretné látni mennyit fejlődött! 
Na,ma kaptam olyan kukoricát amit cukorral kell főzni,piszok drága volt,csövesen vettem meg,csak három csővel vettem mikor meghallottam mennyi az ára!1000 ft kilója!Itthon lefejtettem,majd hamarosan meg is főzöm,mert nagyon jó köhögésre,asztmára,bronhitiszre,légzőszervi panaszokra,meg amúgy finom édes is.A madaraknak is vettem fekete magot,és macskakaját,magunknak meg semmit...
na de sietek is,megint hamar lefeküdni,mert akkor kell aludni,mikor hagyják a maccsok!
Puszi!