Szervusztok!
Későn értünk haza,elhúzódott a munka mind a kettőnknek,de így együtt tudtunk haza is jönni.Igen elfáradtunk,úgy vonszoltuk magunkat haza,azt hittük sosem érünk már be a kapun.Szerencsére jó idő volt hazafele,reggel szemerkélt az eső mikor mentünk.Azért míg megmelegítettem a levest Laci be is gyújtott,máris jó meleg van,kellemes.
Holnap munka után programunk van,de vasárnap elmegyünk bevásárolni a közelünkben nyílt új Kauflandba.Írok listát én is,mert mindent nem tudok észben tartani,viszont láttam a katalógusban egy hajvasalót amire már régóta fenem a fogam,Remington márkájú és majdnem fél árban van,azzal meglepem magam ha lesz még.
Margitka!
Nem tudom hallottál e a Prána párnákról?Mióta nekünk van Laci csak azon alszik,azelőtt minden reggel,merev nyakkal és fájó vállal ébredt,azóta nem,semmi gond.Tönkölybúzahéjjal van töltve,kellemesen zizeg ,és felveszi a fej formáját.Talán jobban aludnál egy olyan párnán.
Ilona!
én is rögtön elindítottam a gépet,már be volt töltve csak el kellett indítsam mikor hazaértem,én nem szeretem,úgy programozni,hogy mossan ha nem vagyok itthon,lehet egy áramszünet,vagy elzárják a vizet,itt bármi előfordulhat.Ma már itt sem volt jó idő,de jó,hogy tegnap megcsináltam a kerteket.
Kinéztem egy új filmet,ha lesz rá egy szabad esténk,akkor ő következik.