Szervusztok!
Beestem én is,jó fárasztó nap volt,nem fog kelleni altató,délelőtt munka,délután ahogy hazaértem,nekiestem az ágyásoknak,olyan meleg volt pont idesüt a nap,fogtam a kapát,előbb az udvaron,majd kinn a ház előtt kitisztítottam a kis kerteket,annyi gaz nőtt bele tél folyamán,mivel nem volt fagy szinte egyfolytában nőttek..valami tyúkhúr szerűség de mint a szőnyeg beszőtte az egészet kinn...a macskák velem voltak az udvaron,nagyon élvezték a jó időt,másztak kerítésra,ugráltak futottak,labdáztak..most oylan fáradtak,mind a három alszik mint a bunda...és is hamar lefekszem,csak várom jó meleg legyen,zuhanyozni és hajat mosni is akarok...
Mire végeztem kinn a kerttel ,épp láttam Lacit hazafele jönni,akkor szedtem a gazt zsákba,és söpörtem össze a járdát,gyorsan be is fejeztük együtt,ki is tette a zsákot holnap elviszik.
Közben jött a futár is a macskák kajájával,most jó darabig elég lesz megint,egyszerre megrendelek egy nagyobb mennyiséget,szárazat is alutasakosat is,aztán jó darabig nincs gondom.
Végre vacsoráztunk,káposztát,tegnap is olyan jól esett,szerencsére semmi bajunk nem volt éjjel.
Ilona!
Olyan vitorla virágom nekem is van,mindig olyan szép nagy virágok jönnek rajta,képzeld a régi lakásnál valaki kidobta cserepestől a kuka mellé..persze sajnáltam,egy tövet kihúztam belőle,nagyon sok volt benne és apró satnya levelei voltak,az az egy tő nekem,évek óta meg van,de már egy nagy cserépben él hatalmasra nőtt és mindig virágzik,szeretem.
Épp láttam a sok gyom közt kinn az utcán,megmaradtak a tavaly kiültetett ibolyák,szépen körbe takarítottam őket már egyiken van is fehér virág.
Na azért a kapálást nem nekem találták ki,a derekam meg akarom most szivesen elcserélném...
Most húzok zuhanyozni míg van erőm hozzá,reggel nehéz napunk lesz mind a kettőnknek,jó éjt mindenkinek.