Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,857 1,858 1,859 1,860 1,861 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este tegnap korábban lefürödtünk a szokottnál is. Aztán utána megnéztünk a sorozatunkból 3 részt is. Na már csak 18 van hátra az utolsó, 4. évadból...
Majd éjjel a szokásos, de csak rövid megébredős volt. 5 óra után reggel megébredtünk, de még sunytunk egy jó ideig, végül csak majdnem fél 7 volt, amikor keltünk...
Most már 9 fok van nálunk, a szél már lengedez. Délutánra akár 14 fok lehet a hőmérséklet ma is. Mára csapadék már 1 mm van jelezve... ez majd utólag lesz igazolható...
Ma kell főzni húslevest, ehhez a férjem és a fiam is ragaszkodik. Második sertés és csirkepörkölt lesz nokedlival... ![]()
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Jó reggelt!
Ráérős, pihenős nap,nyugodtan kávézgatunk, miután a macskákat hajnalban kizártam az udvarra,még visszafeküdtem, de már nagy alvást nem rendeztem...a két kicsi minden hajnalban olyan kergetőzést, birkózást rendez,persze fenn az ágyon, rajtunk,hogy azonnal felvernek..
Reggelizés lesz,utána a szokásos itthoni dolgok
.
Mi este egy nagyon jó kis filmet néztünk, sokat nevettünk is rajta,betettem a filmesbe a linket.
Teljen kellemesen a mai napunk is.
Szia Ancsa!
Itt már most tiszta tavaszias az idő.. Bár borúsnak tűnik, és várható is némi csapadék... De legalább nem fázunk, ha kimegyünk... Már nem kell kabátban lenni odakint...
Én a reggeli előtt mindig tornázom, aztán 8 óra körül eszünk, és főzés... De délutántól ma már tényleg lazítás a program. 
Láttam a berakott linkedet a filmesben, majd, ha már elfogy a sorozat, onnan is válogatunk! ![]()
Tegnap palacsintákat sütöttem, szetintem ma összeállítom,tortának, túró és puding krémmel, az lesz a desszert,valami sósat ennék, van sajt,töpörtyű lehet gyártok valamit..
Biztos finom lesz a palacsintatortád!
... Talán pogácsát gyártasz sósnak?
Már túl vagyunk a reggelin.jól belaktam a lecsós rántottával.
.. A húsleves fel van téve lassú tűzre főni.. Készül a 2 féle pörkölt egymás után... Majd tarhonya lesz mellé, úgy döntöttünk...
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a fincsi kávét! Végre szép idő lett itt is, de reggel még nem látszott, hogy kialakul szépre!
Főzés közben vagyok de egy kicsit bekukkantok. Fő a húsleves, mellé rántott hús készül, csirkéből és sertésből.
Tegnap egy gyors pudingot csináltam, mert elbeszéltük az időt a volt kolléganőkkel. Ma azért be van tervezve vagy egy gyors piskóta, vagy más.
Ancsa!
Biztos finom lesz a palacsintád! Huncutok a cicák, korán riasztót fújnak!
Szia Ilona!
Gyönyörű tulipáncsokort hoztál!
Nálunk viszont elkezdett a délelőtt folyamán cseperegni az eső... Még most is eléggé borús az idő nálunk...
Finom ebédetek lesz. Itt már készen van a 2 féle pörkölt, és a tarhonya is. A húsleves még lassú tűzön van, majd délre leszűröm.
Néha kell egy kis beszélgetés. A puding meg itt is mindig jól jön, és az hamar elkészül. 
De már lassan lehet tálalni.. aztán majd kezdem a leves leszűrését is.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Itt lebzselek...ettünk,elvégeztük a ház körüli teendőket,megint ettünk...végül palacsintát megtöltöttem,csokikrémmel,meg volt amelyiket baracklekvárral és úgy ettük,be is tettem a topikomba,próbáltam a képfeltöltőről,de már vagy elfelejtettem,hogy kell vagy változott a módszer mióta nem voltam,mert csak a link jelenik meg a fotó nem..Nem tudom miért jönnek be csak olya mini képek,alig látszik,amit én felteszek..régen még át is kellett méretezni kisebbre őket,úgy emlékszem..na mindegy..szóval lustaság felsőfokon,egyszerűen álmos vagyok meg nyomott,semmire nincs ma kedvem,visszaraktam az élesztőt is a hűtőbe...
Az idő is felhős,nyomott,vagy már jön a tavasz, ahogy néztem,tizen fokok lesznek nap közben és éjjel is elég magas marad,pluszban.Biztos már a tavaszi fárdtság jeleit érzem.
Ancsa!
A mai napunk se úgy alakult, ahogy előre terveztük., fél 1-kor végeztünk az ebédeléssel. Aztán mivel már muszáj volt nekiálltunk a férjemmel és kimostuk a fiókos fagyasztószekrényt, mert már nagyon jeges volt... Jól elidőztünk vele, mert teljesen tele volt...
Már szépen kitörölgettem, megszáradt, vissza is pakoltuk a cuccokat... Felmostam, lehet pihenni...
Ja és közben, mert még ebéd előtt berakodtam egy adag sajtos pogácsának a hozzávalóit a kenyérsütő gépembe... a tészta szépen megkelt, hát 2-szer kisodortam, hajtogattam, reszelt sajttal megszórtam, és lett 2 tepsivel...
Na ezt most teszteljük épp. Itt a kóstoló:
A Képmesterbe pontosan úgy kell képeket berakni, Ahogy eddig... most én is onnét raktam be ezt a FOTÓT!
Na mindjárt bekukkantok a topikodba! 
Margitka!
Nekem itt is csak felirat látszik,szerintem a böngészőmmel van gond.
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok Mindenkinek.
Idefújt a szél engem is, bolond egy idő van, dörgött is, a nagy kutya nem mert kimenni a lakásból. Esett is, a szél is nagyon feltámadt időnként. Ebédünk rántott hús volt, krumpli püré, marad holnapra is belőle.
Margitka.
Nagy munkában voltatok, de már akkor nyugodtak lehettek, készen van az is. Finomat főztél, sütöttél, én nem sütöttem semmit, szerencsére tudtam pihenni tegnap is és ma is egy kicsit. Holnap már úgy is újta munka.
Ilona.
Akkor hasonló ebéd volt nálatok is, nagyon régen volt itt is rántott hús.
Ancsa!
Finomságot készítettél
Az időjárás hasonló, éjjel itt sincs hideg, nappal is jó az idő, csak a szervezetünk győzze ezt az ingadozást. Betegek is azért vannak többen, mert nincs igazán hideg.
Lapok Previous 1 … 1,857 1,858 1,859 1,860 1,861 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás