Halihó!
Jó későn értem csak ide,hosszú nap volt,és fárasztó is,de ma is eredményes.
Már én is úgy megyek el itthonról,hogy kiteszem a pénzt,csak minimálisat viszek magammal,így nem tudok bemenni boltokba ,mert irtóra tud fogyni,minden drágább és alig veszek valamit elment a pénz..ma csak kenyeret hoztam hazafele jövet,meg egy Borotalco tusfürdőt,azt az olasz boltokban kapni,és már fogyóbban van a mienk.
Alig értem haza,befutott a Laci egyik húga,na akkor jól elbeszélgettünk,rég találkoztunk,ő nagyon ritkán mozdul ki otthonról,főszerkesztő a Kert-ész magazinnál,otthonról dolgozik és most fejezte be a Kert-ész Kalendáriumot,hozott nekem is egy példányt.
Közben Laci begyújtott,máris kellemes meleg lett mindenhol,bár nálunk ma jó idő volt napsütés,nem tudom hány fok,de még a sapkám is levettem hazafele.
Ilona!
Áruld el már nekem is az orchidea titkát,mert van vagy hat cseréppel,és mind tele lett bimbóval,aztán csak egy virágzott is ki,a többiről lehullt,elszáradva a sok bimbó.Az amarillisz csodás a fehér is nagyon szép volt,de ez a piros igazán ragyogó.
Ma már nem volt erőm főzni is,későn is kerültem haza,de van még kocsonyánk így jól belaktunk abból,még jut egy -egy szelet torta is később nassolni.
De holnap már beizzítom a tűzhelyet és főzök hétvégére,mivel szombaton dolgozom,jóval dél után kerülök haza,már olyankor nem jó hozzáfogni.

Most már csak pihenünk,nemsoká megyek zuhanyozni,csak erőt gyűjtük,hozzá..