Sziasztok!

Margitka!
Hű de sok finomságot találtam, jókor jöttem! Nagyon szépek a gofrik és mindegyik finom is lehet. A gombást most megkóstolnám.
Köszönöm, nagyon jó volt most együtt a gyerekekkel, hamar el is röpült az idő szombaton este 7 órakor indultak. Már 9 órakor jelentkeztek, hogy hazaérkeztek. Pakoltam én is bőven mindenből, a gyerek mondogatta is megint. Olyan jót nevetünk ilyenkor, "mindent pakoljál mama" címszóval! Pedig a menyem is sokat főzött hogy ne éhezzenek, még epres gyümölcstortát is sütött hogy két napig előadása volt.
Mi most értünk haza kb. egy félórája. Reggel felkeltünk és elindultunk, Hatvanba voltunk hivatalosak egy rádióamatőr ismerősünkhöz. Már éhesek is voltunk mire hazaértünk. Már régen hívott, de mindig közbe jött valami. Most sem mentünk volna, ha a gyerekek maradnak vasárnapig. Na végre oda is eljutottunk. Jól elbeszélgettünk volt is miről, hamar el is ment a napunk.
Most már csak tv-t nézünk és pihenünk.
Lia!
Te is finomat sütöttél, az enyém elmaradt most volt fánk és palacsinta is.A másik mama meg krumplilángost sütött vittek is belőle sokat. Remélem jól van már a férjed! Örülök, hogy jönnek a fiadék húsvétkor, szép ünnep lesz ha együtt lesz végre a család!
Ancsa!
Nagyon guszta szép tortát sütöttél.