Szervusztok!
Mi is hazaértünk,jó pörgős nap volt,és elég fárasztó is,aztán még gyalog jöttünk haza is,elég hosszú volt,de olyan szépen sütött a nap,itt minden olvad ,hihetetlen de a napon az udvaron 16 fokot mutatott a hőmérő.
Úgy alakult,hogy akihez holnap kellene mennem,megbetegedett,virusos tüdőgyulladás,infúziót is kap,így átszerveztük egy későbbi időpontra,úgyhogy holnap szabad leszek.
Ilona!
Mikor Laci felrakta a csempét áttörölte a fugázó szivaccsal,vizessel,azután szárazzal,még frissiben,ha akkor nem csináltátok így,akkor átüt a cementfátyol,azt pedig Metylán cementfátyol eltávolítóval lehet megtisztítani,háztartási és vegyiáruboltban kapható ,flakonban.
Jú,Margitka,de szép gofrit sütöttél az új sütővel,használd egészséggel sokáig,nagyon tetszik és a tegnapi rétesek is!De a palacsinta!!Nahát!!
Lia!
Most a Laci Anyukája köhög nálunk,temetésen volt,igen megfázott és már 80 éves elmúlt,itt kapható a piacon egy gyógyszirup,a gyógynövényeseknél,tüdő és légutakra egy fenyőrügy,útifű és kakukkfű keverék.Az nagyon be szokott válni nekünk,gyorsan küldtem is egy palackkal neki.
Nekük megérkezett a futár délután ,rendeltem egy bolhaírtó,elektromos fésűt a macskáknak!Hogy ez mennyire okos dolog,azt sem tudtam,hogy létezik eddig...szépen bekapcsolom és fésülgetem őket,a bennük megbújó bolhákat megrázza,és feldobodnak a szűrük tetejére,lepotyognak...elemmel működik a macska nem érez semmit,de a bolhát megüti az áramimpulzus...szuper jó találmány!
Most én is egy filmet fogok keresni,aztán este jól megnézzük!
Teljen szépen ,nyugodtan az esténk!