Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Elindultunk ebéd után és bizony jó későn értünk haza, intézős napunk volt. Alig hogy megvacsiztunk, elpakoltam a férjem már a fürdőben van. Én is kifogyóban voltam már sok apróságot kellett vennem. Még holnap is van tennivalónk, kihagytunk három hetet most pótolni kell.
Szerencse levesünk volt, gyorsan főztem káposztás tésztát, most nagyon jól esett már régen csináltam.
A kocsonya nagyon guszta, szép tiszta lett, látni hogy finom! Egészségetekre! Neked is 14 tányérral lett, én is ennyit szoktam főzni mindig, csak most 18 lett belőle. Mi is megkínáltuk a mestert, akinek ízlett, még füstölt hússal nem evett.
A fiamék is hőszivattyús padlófűtést csináltak, csak karácsonykor mikor itthon voltak 140 ezer Ft jött ki villanyszámla. A napelemek még csak most fognak üzemelni rendesen, hiszen nap sincs. Most lesznek kíváncsiak mennyit fognak fizetni. Be is ment megkérdezni, hogy milyen számla ez a nagy összeg. Most pontosan már nem tudom mit mondtak neki.
Itt is az ismerőseinknek is nagyon nagy összegű számlákat küldtek ki, gázszámlákat is össze, vissza küldték. Az egyik szomszédnak 250 ezer Ft-ot kellett volna befizetni és fával tüzel többet. Ő is bement azt mondták ne fizessen be, tiszta káosz! Mi mindig diktáljuk amennyit fogyasztunk, annyit fizetünk. Egyszer volt általánydíj- fizetésünk, de soha többet!
Mindenkinek szép estét kívánok én is!