Válasz: Társalgás
Én is elköszönök,végre egy igazán jó és izgalmas filmet fogtam ki,elkezdtük nézni,nem tudtuk abbahagyni,betettem a filmesbe,ezt érdemes megnézni!
Jó éjt!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,841 1,842 1,843 1,844 1,845 … 2,606 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én is elköszönök,végre egy igazán jó és izgalmas filmet fogtam ki,elkezdtük nézni,nem tudtuk abbahagyni,betettem a filmesbe,ezt érdemes megnézni!
Jó éjt!
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ancsa!
Elolvastam a port.hu-n az újabb filmajánlásodról a történetélt. Valóban izgalmas film lehet, majd beiktatjuk valamikor. Jó, hogy beraktad, így nem merül feledésbe...
Este mi a férjemmel csak 1 részt néztünk meg a sorozatunkból, bár nehéz abbahagyni, na majd ma délután lesz a folytatása!
Éjjel most szerencsére jól aludtunk csak hajnali 4-kor ébredtünk fel. De még sikerült egy picit fél 6-ig elszundítani, aztán kelés, mint mindig.
Enyhébb lett reggelre az idő, 1 fok van, de a szél rendesen fúj már egy jó ideje. Délutánra már 5 fokra emelkedhet a hőmérséklet. Mára is jelezve van csapadék hozzánk... 1 mm.
Ma nem kell főzni ebédet. A reggelink természetesen kocsonya citromkarika hozzáadásával! ![]()
A kávénkat megittuk most már ma is a férjemmel együtt.
Hozom most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, ma is szükségünk lesz rá.
Nagyon szép szalagos lett a fánkod, a kocsonyák is nagyon guszták lettek, most jöhetne belőlük kóstoló.
Reggel itt eléggé le volt fagyva az út, éjszaka hallottam hogy nagyon fúj a szél, az elállt, és süt a napocska.
Szia Lia!
Itt is kisütött mostanra a nap, de a szél még eléggé fújdogál, nehezen akarja abbahagyni...
Kicsit takarítottam... A nokedli is elkészült, most van egy kis lazítás.
Ilyen gyorsan talán még sosem fogyott a fánk, pedig csak 3-an vagyunk rá. Ebéd utánra a fiamnak és a férjemnek még maradt 2-2, nekem már csak 1 darab... de elég is lesz. A kocsonya is nagyon tartalmas, sok hús került bele, most kiehessük magunkat a héten! Ma még uzsonnára is eszünk. ![]()
Neked pedig sok kitartást a dolgozóban! 
Szervusztok,megjöttem én is.
Este elkezdett havazni nálunk de csak mutatóba a tetőkön fehérlett kicsit.
A nap is kisütött szépen, imádom mert ilyenkor jól látszik milyen koszos az ablak az eső meg hó után...
Most írok másodjára mert csak a fele hozzászólásom küldte el...
Tehát: elnyalogatok egy kávét ,s mivel semmi sürgős tennivalóm nincs itthon,keresek egy filmet.
Szerencsére mikor én dolgozom és Laci itthon van,az ágyazástól, a mosogatásig mindent elvégez mire jövök ,nekem ez szokatlan,hogy mikor hazaérek nincs dolgom...demeg lehet szokni.
Szia Ancsa!
Nálunk is szállingózott este pár percig a hó, de nyoma nem maradt még a háztetőkön sem... Itt még mindig elég erősen fújdogál a szél. Azért az ebéd utáni rendrakást követően kikívánkoztam a friss levegőre... most jöttem csak be... Látom, hogy nem is jelentkeztem ki, pedig nem voltam a gépnél.
Akkor jó filmezést! Most már tényleg nem panaszkodhatsz, mert nagyon jó sorod van!
Én pedig összeírogatom a vásárolandó dolgokat, mert már van pár fontos dolog is, ami hiányzik! Például ma bontottam ki az utolsó kiló jódozott sót... a mamán mindig azt mondta, hogy erre oda kell figyelni, mert: " ha elfogy a só, akkor háború lesz!"... na ez aztán nem hiányozna nekünk! 
Csak átléptünk a húsboltba és a Tescóba... pedig csak pár apróság kellett... ugrott 8500,- Ft...
... De legalább van só, levescsont, csirkemell és banán is többek között...
Most pedig túrós sztrapacska készül holnapra már... a túró felhasználásának a lejárata miatt kell ma még összedobni... Majd frankfurti levest holnap főzünk...
Aztán utána jöhet a megérdemelt pihenés, azalatt pedig a sorozat folytatása! ![]()
Hazaértem én is, aránylag csendes nap volt, de sikerült ráhúzni egy kicsit.
Margitka.
Mi is megettük a maradék sült húst, de hogy holnap mit eszünk még nem tudom.
A pár apróság sajnos mai világban már nem olcsó.
A sóra nekem azt mondta egy kedves batátunk, legyen mindig itthon só, akkor nem fogy el a pénzünk. Na azóta figyelem, ha fogy pótolom. Érdekes mondások vannak.
Szia Lia újra!
Még nekem is kell levesen gondolkodni, mert Fecó meg se kóstolja a frankfurti levest... lehet, hogy csak egy kis krumplilevest főzök neki külön, hogy Ő is legyen levest...
Na ezt a mondást meg még én nem hallottam! A lényeg, hogy mindig legyen a házban só!
Na jelez az óra, lehet, hogy már kész a sütőben a sztrapacska...
Margitka.
Nálunk is elkészült a holnapi ebédünk tojásos leves és grízes tésztát találtam ki.
Látom nálatok is elkészült.
Lia!
Nekünk a leveseket azért még meg kell majd főzni holnap... de a második elkészült. Na és van bőven kocsonya is még. A fiam épp az előbb evett vacsorára. 
Könnyű és finom ebéd lesz holnap nálatok is! ![]()
Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Lapok Previous 1 … 1,841 1,842 1,843 1,844 1,845 … 2,606 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás