Sziasztok!

Margitka!
Estére megjöttem és látom, hogy mennyi sok finomságot hoztál! Én ma tésztás bablevest főztem és mellé egy kis tejbegrízt csináltam.
Tegnap és ma is nagyon sokat dolgoztunk. A stukót is felragasztotta a felragasztotta a férjem, csak a wc nincs még kifestve. A fürdővel készen vagyunk. Jó sokat szereltünk a két nap, volt is mit. A tükör magas volt, le kellett vágni belőle. Bevittük Miskolcra szakemberhez, de nem vállalta, mert azt mondta el fogja törni vágás közben! Hát ez a megoldás is ránk várt. És megcsináltuk a férjemmel, jó vastag bútorlapra volt rászerelve, hoztam képet majd látni rajta mit csináltunk. Lefordítottuk egy plédre, és a bútorlapot bevágtuk 1 cm-re vagyis maróztuk. Aztán vissza és így eltörtük. Szerencsére csak a kis tükör tükör tört el, ami a szekrény alatt van. Ez a kis darab oda volt ragasztva külön, mi is úgy megcsináltuk. Vágattunk le méretre és felragasztottuk.
Na ezért haladtunk ilyen lassan, mert mindig közbe jött valami.,
Ma szereltük össze az üveg kabint is, igaz tegnap elkezdtük, de rettenetes sokat kellett csavarozni, mérni, stb. de ez is készen lett már holnap birtokba is vesszük!
Délután meg amit tudtam takarítottam, már holnap a nappali és ebédlő van hátra. Kétszer mosott a gépem is, jó idő volt ma.
Nálatok is dolgoztak a szakemberek, olvasom!
Lia!
Most mi emlegettünk, hogy biztattál, lassan készen leszünk. Már most olyan jó végignézni amit csináltunk! Már három hete megint, hogy minden szét volt bent a házban! Nehezen bírtam már most a vége felé, de még mindig nincs vége, mert még a wc-t meg kell csinálni, és a csempét lemosni. Nem tudom mennyit kell még mosni, hogy szépen le jöjjön minden! Még mindig látok rajta foltokat, egyszer csak vége lesz!
Ancsa!
Én este nem tudok elaludni, filmeket nézek, még el nem álmosodok! Imádom a jó filmeket, mindig is szerettem!
A cicusok aranyosak, hogy megszokták egymást!