Válasz: Társalgás
Ancsa!
Én már láttam licsit, de még sosem vettem... és bevallom, hogy nem is olvastam el eddig a tulajdonságait... de elég jól hangzik. ![]()
Te is pihenj jól éjszaka lehetőleg... Aztán várjuk a kávét reggel! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Én már láttam licsit, de még sosem vettem... és bevallom, hogy nem is olvastam el eddig a tulajdonságait... de elég jól hangzik. ![]()
Te is pihenj jól éjszaka lehetőleg... Aztán várjuk a kávét reggel! 
Margitka.
Jobban vagy?Megsütöttük a hurkát,jó volt de nem lesz ismétlés.Még gondolkodtunk rajta ha jó viszünk ki a gyerekeknek is,de annyira mégsem ízlett,de legalább kidobni nem kell.
Ancsa.
Már láttam a Lidl-ben,szerintem kóstoltam is,de biztosan nem ízlett annyra hogy emlékeznék az ízére.Jó pihenést neked.
Lia!
Én most ettem egy kis aranygaluskát étcsokoládés pudinggal.
... na de nem annyit, mint tegnap, csak pont fele mennyiséget... és hidegen!... remélem, hogy ez nem okoz majd gondot....
Köszi, egyenlőre jobban vagyok, a kezem viszont változatlan...
Tehát ez a hurka ehető, de ajándéknak mégsem lenne az igazi... jó, hogy teszteltétek, és nem visztek ki kóstolás nélkül szerintem is... 
Most már csak lazítunk, és nézzük a kézilabda meccseket...Volt pihenő délután nálatok is?
Halihó mindenkinek!
Most Öcsi gépéről jelentkezem, az enyém befuccsolt. Össze szedtem valami vírust, és az a legszebb , hogy még el is küldte magát önállóan néhány ismerősömnek. Ha kaptok tőlem a facen egy mosólygós arcot, rá ne kattintsatok. Mehet a kukába egyenesen.
Lia!
Nagyon szép a kenyered, gyönyörű a héja, és nagyon szépen meg is van kelve. Az az igazság, hogy amikor nem volt saját kolbászunk, mi is inkább nem ettünk, nem találtunk a termelőknél megfelelőt. Igaz, nem próbáltam mindet.
Ancsa!
Mi ismerjük a licsit, szeretem is, de nem igen veszek, mert nem találom gazdaságosnak. Nagyon nagy a magja, vastag a héja, húsa meg alig van. Nem pótól az íze ennyi veszteséget. Akkor már inkább a narancs. Én meg pomelót nem vettem még sose. Nem szántam rá magam. A macskáid elevenek mint hét ördög. Tedd ki őket a hidegre pár percre, biztos nyugton maradnak utána.
Katikám!
Rövid voltál , és velős. Hova lett a mondandód?
Margitka!
Én úgy vagyok ezekkel az apró, de sokszor fájdalmas apró sérülésekkel, hogy nem veszek róluk tudomást. Hiába is panaszkodik az ember, attól úgyse múlik el, nem igaz? Különben is, csak az égeti meg magát, aki süt is valamit. A hideg sütő nem okoz sérülést.Mond meg a párodnak, hogy egészséged kockáztatásával készítesz nekik édességet, így inkább becsülje meg a hadi sérüléseidet, mint szekál miatta.
Na megyek , kezdődik a gasztro angyal, azt nézem. Ja és hogy szép legyen a mai nap, szét ment a szivattyúnk. Egy vagyon volt a pótlása, és még össze teszem a kezem , hogy ez nem vasárnap reggel történt, mert így legalább pótolni tudtuk. Na puszi nektek. Majd jelentkezem még.
Margitka.
Egészségedre az aranygaluskát,finom is az csak módjával és melegen veszélyes,de mikor úgy eteti magát nehéz ellenállni.
Pihentünk mi is egy kicsit,még a telefon meg nem szólalt.
Klári.
Sajnálom,nem jó hírrel jöttél,nekem a szüveg kererem tört el,holnap mehetek másikat csináltatni.Még jó hogy van pót,mert különben semmit nem látnék.
Szia Klári!
Én már hiányoltalak, attól féltem, hogy talán Te is lebetegedtél... A facera ritkán nézek be, nem is szeretek ott válaszolni senkinek sem... én nagyon nem szeretem... szerintem sosem fogom tudni elfogadni igazán... több rosszat hallottam már róla, mint jót... de azért jó, hogy szóltál...;)
Remélem, hogy majd meg tudják javítani a gépedet! ... Na és az a szivattyú is, hogy elromlott... hát a baj sosem jön jókor, a lényeg, hogy megoldódott...
Ami a sérüléseket illeti, bizony azok akkor keletkeznek, ha valamin dolgozunk...
Akkor jó tévénézést, és további szép estét, napokat Nektek! 
Lia!
Köszi, egyenlőre nem érzek semmit sem, de tényleg nagyon lassan ettem... és keveset is... ma már valószínű, hogy csak almát fogok enni... ![]()
A gyerekekkel beszéltetek, vagy más ismerősök hívtak?
Margitka.
Örülök hogy jobban vagy,csak azért óvatosan,de hisz te tudod.
A gyerekekkel majd később beszélünk,ott 1 órával kevesebb van.
Lia!
Igyekszek... Az előbb átsétáltunk a férjemmel a Tescoba, mert ma még levegőn sem voltam... de tulajdonképpen azért mentünk, mert tejföl kellett, és paprikát akartunk venni, olyan piros kaliforniai papriákát... Holnap zöldséges csirkeszelet lesz rizságyon, és ahhoz kell... szerencsére kaptunk is. ![]()
De már eltelt több, mint 1 óra, lehet, hogy már tudtok is beszélgetni?
... Én nem is gondoltam az óra eltolódásra... de Ti nem felejtitek el! ![]()
Továbbra is a kézilabda meccseket nézzük... Most már én elköszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka!
Most beszéltünk a gyerekekkel,jó hogy így is tudjuk velük tartani a kapcsolatot.
Finom ebéd lesz nálatok holnap,én kacsacombot vettem azt sütök ki,de el kell vinnem a szemüvegemet megcsináltatni délelőtt,minél előbb elkészüljön.
Jó pihenés kívánok én is.
Sziasztok kedveseim!
Klárikám,
reggel csak ennyire volt időm!:))) Indulnom kellett, 9-től volt egy kis dolgom.
És ugye több helyen kell tolnom a biciklit a jég miatt, mint ahol föl tudok rá ülni...nagyon elegem van már a télből!
Délben egy gyors, de finom ebédet készítettem: zöldborsólevest és tojáspörköltet bolti durumtésztával.
Ezt is jobban szeretném főtt krumplival:(((
Ebéd után begyújtottam és kötöttem, közben a netről néztem egy filmsorozatot. A Dunán adják a "A fehér királyné" címűt, de legtöbbször vagy belealszom, vagy lemaradok az elejéről - így hétvégén visszanézem, sőt most megnéztem előre mind a 10 részt.
A középkori Anglia néhány évtizede Yorkok, Tudorok, Lancasterek harcai, taktikázásai a trónért, középpontban a családok nő tagjai.
Most be volt kapcsolva a tv. Nem néztem, de hallottam "A Dal"-t. Hát...nagyon vérszegény műsor:(
Margitkám, Lia, Ancsa, Icus - mindannyiótoknak jó estét, szép álmokat kívánok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás