Válasz: Társalgás
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,833 1,834 1,835 1,836 1,837 … 2,588 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok.
Bekukkantok, ma dolgoztunk, sokan voltak. A férjem készítette az ebédet, halat sütött, finom lett. Délután már csak pihentem, az idő is olyan szűrke.
Margitka.
Sokat gondolok Rád.
Pihenjetek jól.
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Ügyes volt a férjed, finom, egészséges ebédet készített! Aranyos vagy, hogy még bekukkantottál este, és gondoltál rám.
Tudod nekem még mennem kellett a fogászatra... most fogkőeltávolítás, depurálás, és polírozás volt... Mindez 30 percig tartott. Már sötétben indultunk, és csak negyed 9 után értünk haza. Fáradt voltam, igyekeztem lefürödni, majd ágyba bújni.
Éjszaka most sikerült aludni folyamatosan. Fél 7 után felkelt a férjem, ment ki a fürdőszobába... meglepődve láttam, hogy mennyi is az idő... Most végre kipihentem ébredtem.
Reggel meg ugye ma ráértünk a felkeléssel. Persze a tea már elkészült a reggelihez és megtálaltam.
Ma főzni kell, karfiolleves és palacsinta lesz.
Most csak -1 fok van, és a szél nem fúj. Majd délutánra csak +3 fokra emelkedhet a hőmérséklet ma. A havazásból csak a háztetőkön maradt reggelre. De mára is jelezve van hó.
A kávénkat megittuk most már ma is a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét.
Örülök hogy szerencsés utatok volt jól tudtál pihenni.
Zsombor ma írja a központi felvételit, gondoljatok Rá.
Szervusztok!
Megjöttünk mi is. Elég csúnya idő volt ma is,de legalább nem esett,holnapra megint szépet mond és 13 fokot..
Nekem fő a húsleves, marha lábszár és veloscsont..még Laci nem végzett, mire én így bementem nézelődni egy szupermarketba,ott kaptam lábszárat, jó árban, még vettem ezt,azt..Schogetten csoki volt akciósan, fehér csoki,pisztáciával, na abból vettem -öt is...virslit,meg camembert sajtot és datolyát, csirke felső combot többek közt. Jó hogy Lacival randink volt,megoszlott a cucc és együtt jöttünk haza.
Én odatettem a levest főni, ő a kályhával foglalkozott,be is gyújtott...persze még akadt tennivaló, a macskáknak enni adni,alom tálcákat kitakarítani, meg ettünk is egy keveset,de most már csak várjuk hogy főjön a leves,velős pirítóst fogunk enni.
Margitka!
Gondoltam Rád este,ugye nem is fájt és már az első lépéseken túl is vagy! Csak az időpont egy kicsit rossz...jobb szerettem délelőtt járni, délután is voltam párszor, de este nem...
Lia!
Sok sikert Zsombornak a felvételi vizsgához !
Szia Ancsa!
De aranyos kis nyuszilánykát hoztál! 
Nálunk bezzeg már ebéd után elkezdett esni az eső, most voltam kint, épp egy kis szünet van, de nagyon be van borulva... ebből még bármi is lehet!
Jó sok mindent vásároltál megint. Ügyesen beosztottátok az időtöket, hogy közösen mentetek haza. Aztán otthon is ki-ki végzi a dolgát.
Finom ebéd készül, majd jó étvágyat hozzá! ...
Aranyos vagy, hogy Neked is eszedbe jutottam este.
... De sajnos jobb oldalon, ahol a jövő héten pénteken majd gyökértömés veszi kezdetét, bizony érzékeny volt, ezért kellett oda egy kis lidokain sprayként... amíg nem zsibbadt el, a másik oldal készült... Szerencsére akkor majd 1 óra után lesz a kezelés, nem olyan későn, mint tegnap...
Kérdezte csütörtökön a doktornő, hogy mennyire fontos az időpont... én mondtam, hogy nyugdíjasok vagyunk, mi tudunk alkalmazkodni, csak haladjunk...
Margitka!
A gyökértömés így ijesztő,de biztosíthatlak,hogy egyáltalán nem fájdalmas,csak időigényes,nekem már volt többször is,legutóbb egy csavart ültettek be egy gyökérbe,amihez fogták a hidat,és egyáltalán nem fájt,csak sokszor kellett menni,mindig egy -egy kicsit vacakolt vele,egy foggal telt el elég sok idő...
Míg készen lett az egész fogsorom,annyi injekciót szúrtak,hogy már rutinosan nyitottam a szám,vártam a szurit,meg a zsibbadást!Mig a varrodábn dolgoztam,annyit ültem huzatban,hogy csa azért kellet teljesen jó fogat kihúzni,hogy az arcüregben a szem alatt felgyűlt gennyzacskót ne kelljen felszúrni az orromon keresztül...inkább a húzást vállaltam.A fogdokim a világon az egyetlen orvos,akitől nem félek és nyugodtan megyek hozzá ha gond van.
Már ettünk is,a leves is megfőtt,jó inas velőscsontok voltak,imádom a ragacsos,főtt inat,mócsingot,tormával..olyan jól laktam,hogy most egy filmet fogok keresni és belevetem magam a mozizásba.!
Kellemes estét!
Ancsa!
Most látom, hogy majdnem egyszerre írtunk! 
Már nekem is volt egyszer gyökértömés, de csak rémlik, hogy sokáig tartott, mert vagy már 20 éve volt... Injekciókat is kaptam többször, de sajnos most elég sok szünetet tartottam, hogy elmenjek kontrollra... De megfogadtam, hogy teljesen rendbe is rakatom...
Akkor egészségetekre a vacsorát Nektek is, és jó "mozizást", szép estét! 
Köszönjük a drukkolást, túl van Zsombor a felvételin, magyar és matematika volt, azt mondta a matek nehéz volt. Pénteken lesz eredmény, utána szóbelizhet.
Margitka.
Finomat készítettetek, én sütöttem kalácsot, holnap fánkot szeretnék, ha lesz kedvem hozzá.
Ancsa.
Nálatok is finomság készült itt már arany árban adják a marha húst, is, a velős csont 2000 ft körül van.
Lia!
Akkor tovább szurkolunk Zsombornak! Pénteken meg majd még jobban! 
Nagyon finom lehet a kalács is, már sokszor sütöttél, megy az Neked! Majd a fánkot én is beiktatom egyszer, de holnapra maradt még rakott palacsinta is.
... Ha rászánod magadat a sütésére holnap, lesz annak is sikere! ![]()
Lapok Previous 1 … 1,833 1,834 1,835 1,836 1,837 … 2,588 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás