Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Jó kis nap volt a mai,nem volt rossz idő,még nem esik az eső nálunk,de napokig esős időt mond holnaptól..Amerre ma jártunk minden rügyezik,kertek tele vannak hóvirággal,a rigók már hajnalban koncerteznek...én nem tudom,de szerintem csak nem lesz már igazán tél ,meg fagy ..
Elrendeztük a vásárlást a Lidlben,kaptam narancsot,citromot,amiért mentem,Laci most is a szerszámokat vizsgálta meg alaposan és vett egy fúróállványt magának..fel is szerelte a műhelyben, nagyon elégedett vele,jól működik.Egy körfűrészlapot is vett,a régi már elég kopott volt,ki is próbálta,míg én a lekvárral bíbelődtem,egy csomó fát felvágott a kamrában,amik hosszúak voltak a kályhába,még apu rakta volt őket félre annak idején,neki nem volt mivel felvágni..
Így háznál azért folyton van mit csinálni...de nagyon szeretjük,és szívesen végezzük az itthoni munkákat is.
Olyan jó esténként a vidáman ropogó ,pattogó tüzet hallani,és a jó melegben lenni itthon.
Kitaláltam,hogy dísztököt fogok felfuttatni a lugasra a kapu előtt,mert annak jó nagy levelei vannak és árnyékot fog tartani,mert a lonc is fut ugyan,de nem olyan sűrű,és nyáron nagyon meleg van,egész nap idetűz a nap.Talán még egy napernyőt beszerzek,egy nagy már van...jópofa lenne ha mindenféle színű meg formájú tököcskék fogadják majd ,az érkezőket!
Ma már csak egy korai vacsora,lesz mindjárt,és pihenés mert holnaptól ismét munka van reggel.