Halihó! Szép estét!
Egész nap bolond szél fújt és elég hideg is volt..hazafele beléptem a piacra,a bazár soron vettem egy pár házipapucsot magamnak,a régi már annyira szétment, több mint 3 éves volt, ma kidobtam...sajnáltam, mert kutyafüles volt,és orra meg szemei...ez meg csak egy síma.
A cicák jól viselkednek egyedül, bár Piszke biztos terrorizálja a nagyokat,mert azok kerülik és fújnak is rá. A hét végén esedékes az ismétlő oltás neki. Remélem olyan könnyen viseli majd ,mint az elsőt.
Még vettem egy mangó illatú Kifrát,ami egy parfümolaj,mosáshoz használják, hosszantartó illatot biztosít a ruháknak, ugyanakkor akár a felmosáshoz is adható a vízhez, egy vödör vízbe, elég 4-5 csepp,annyira erős, vagy lehet a porszívó szűrőjére csöpögtetni, és illatos a ház mikor porszívózunk. Holnap viszem egy ismerősömnek, mert kutyája van és a garázsban alszik,és kutyaszag van,ezzel viszont friss az illat ,mikor felmossa. Nekem fenyő illatú van,én szeretem a friss illatokat.
Ma megkívántam a tökfőzeléket sült kolbásszal, vagy csirke pörkölttel, holnap főzök is.
Már csak pihenés van ma,kellemes estét.