Sziasztok!

Margitka!
Lassan elcsendesedik a ház, a fürdésen mindenki túl van, most gyorsan benézek! Köszönöm a fiam nevében a születésnapi köszöntést! Öt óra előtt érkeztek meg, holnap ebéd után mennek, Ők viszik mind a három gyereket, majd Laciék mennek hozzájuk.
Tegnap este Ibolyának fogmosás közben vérzett az orra, és egyre több pöttyök jöttek ki rajta. Papa hideg vízzel törölgette, hamar megszűnt. Nem voltam nyugodt, így nem mehetünk neki az éjszakának, mondtam öltözzön mindenki megyünk az ügyeletre. Tamás mondta,hogy még nem volt bárányhimlőben én is arra gondoltam, de mivel vérzett az orra, nem voltam nyugodt. Az orvos mikor meglátta, azonnal mondta ez bárányhimlő, Ő is kérdezte, hogy volt-e benne. Nem volt láza, kicsit viszketett, de elég jól bírta. Mondta ha nem sokáig vérzett az orra nem gond. Így legalább megnyugodtunk, de azért nézegettem éjjel a láz miatt. Semmi gond nem volt az éjjel.
10 órakor értünk haza, azért hívtam a szülőket is, hogy semmi gond.
A torta most barackos tejszínes lett, saját őszibarackból készült, finom lett nagyon. Mondták hogy ne süssek a gyerekek mellett, majd hoznak csokisat, de nem tudtam megállni. Most meglepetés lesz, holnap ünneplünk. Mondtam a gyerekeknek hogy ez most meglepetés.
Lia!
Köszi Neked is a szülinapi köszöntést! Ibolya jól be pöttyösödött, bárányhimlős lett. Nincs beoltva, Levente kapott védőoltást, így reméljük védve van. Tamás volt benne, még másfél éves volt, pont mi voltunk vele mert a szülők elutaztak. Ibolya meg hozhatta magával mert az ünnepek előtt szülinapra volt hivatalos. Nekem a nyakamon és az állam alatt jött ki, máshol eddig nincs, de nem tudom hogy voltam e benne. Sajnos nincs már kitől megkérdezzem. A családból mindenki átesett rajta.
Mindenki jó pihenést kívánok!