Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Megint finom kenyeret és kiflit sütöttél! Guszták lettek! Mi most jöttünk haza elmentünk 2 óra után a gyerekekkel vásárolni, még ami hiányzott a fürdőhöz! Három gyerekkel nem volt könnyű, de túl vagyunk rajta.
Holnap jönnek a szülők és szombaton mennek haza. Még a fiam szülinapjára egy tortát fogok holnap sütni, mert nem jönnek egy darabig most haza, és 11.-én lesz a szülinapja,megtartjuk hogy itthon vannak.
Hiába mondták. hogy ne hogy süssek, de nem tudom kihagyni, hisz mindenki kap egy tortát szülinapra.
Itt esett az eső, de kicsit közben kisütött a nap is.
Lia!
Én is sokat mosok a gyerekek miatt, de nem szárad csak ha behozom a ruhát. Itt bent meg nagy pára van tőle, amit nem szeretek!
Jó, hogy tudsz aludni, én nem nagyon. A gyerekek 9 után elmennek, de sokáig tudnak beszélgetni, én meg addig nem tudok elaludni. Nyugodtabb vagyok, ha már mindegyik elalszik. Mondják, hogy ráérnek, mert nem kell reggel korán menni suliba, így most lehet beszélgetni!
Ibolyán meg kijöttek a kiütések, de még nem volt bárányhimlőben. Hogy most valóban abban van-e, nem tudom. Unikornist kapott egy nagyot én inkább erre gyanakszom, hogy alergiás a szőrtől. Na majd meglátom, mit mond az orvos. A szülők nem fognak ennek nagyon örülni, de ez van, ha a szőrtől akkor Ők hozták a gyereknek!
Mindig közbe jön valami, nem unatkozunk!