21,805 2022-12-31 19:46:21
21,806 2022-12-31 21:01:31
21,807 2022-12-31 21:57:34
21,809 2023-01-01 01:00:10
Válasz: Társalgás
Mindenkinek sok szeretettel kívánok békés új esztendőt jó egészséggel!

Hangot is bekapcsolni!!! https://margit2.hu/forumba-videok/bp-tuzijatek-2022.mp4
(Ezt a rövid tűzijátékos videót Gábor fiam készítette az erkélyükről még jóval éjfél előtt... mert akkor Ők is elmentek a nagyobb tűzijátékot nézni, majd a Margit híd mellől hívtak éjfélkor onnan kívántak boldog új évet nekünk.)
21,810 2023-01-01 09:22:17

Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este megvártuk az éjfélt, és együtt koccintottunk a Himnusz után az elkövetkezett új esztendőre. Majd ettünk virslit és az újévi malackák is fogytak. Ezt követően kimentünk, és sétáltunk egy kicsit a városban. Az idén nem sok emberrel találkoztunk, bár még volt pár tűzijáték. De a drágulás meghozta a következményt...
Majd fürödtünk hajnali fél 2-kor, és még egy kicsit a tévét is néztük. Fél 3-kor kapcsolta le a férjem, és reggel fél 7-ig egyfolytában aludtunk is. Azért ma ebéd után természetesen lesz csendes pihenő!
Most nálunk 3 fok van, a szél nem fúj. Talán délutánra 13 fok is lehet. Csapadék mára nincs jelezve...
Ma csak lencsefőzeléket kell főzni, a vörös lencse nagyon gyorsan elkészül délre. van sült kolbász és még pörkölt is hozzá.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre:
21,811 2023-01-01 10:55:19
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok az új év első napján, legyen boldogabb évünk.
Margitka.
Köszönöm a reggeli kávét, az este itt is hasonlóan telt.
Barátnőmék jöttek át, éjfélkor koccintottunk ettünk virslit még beszélgettünk egy kicsit.
A kutyák bent voltak, itt időnként olyan hangrobbanás volt, a ház is beleremegett. Éjfél után elcsendesedtek.
Ma még pihengetünk, a lencse és a hús készen van, ma később ebédelünk.
21,812 2023-01-01 11:02:51 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-01-01 11:07:09)
Szép jó reggelt,olyan boldog Újévet,amilyen még sosem volt!
Nekünk nagyon jól telt,és nagyon hamar,egyaltalán nem is álmosodtuk el,ettünk,ittunk,jó filmet sikerült találni a neten,azt megnéztük,éjfélkor koccintottunk pezsgővel,kinn az udvaron,mindenhonnan tűzijáték látszott,olyan helyen lakunk,hogy közel a központ,rengeteg ember volt kinn,nem mentük el addig,mert a Váran is volt tűzijáték így az udvarról mindkettőt láttuk
Mi ettünk lencsét este,mert azt kívántuk,most reggel pisztráng lesz a reggeli vagy ebéd is már?későn ébredtünk,de végül is ma ráérünk,finom kávéval várt Laci a kedvenc helyünkön ittuk,amit az előszobában alakítottunk ki,az olyan központi hely nálunk..
Itt kezdjük és végezzük a napot,itt beszéljük meg a dolgainkat,hazaérve,itt pihenünk meg.
A mai napra még semmi tervünk nincs,majd kialakul magától.
További kellemes napot mindenkinek.
úgy látszik elfelejtettem hogyan kell feltölteni fotókat,mind ilyen piciben jelenik meg...
21,813 2023-01-01 11:51:47
Sziasztok újra! 
Lia!
Igen, mi is azt szeretnénk, ha ez az új esztendő sokkal boldogabb lenne az elmúlt évnél!
Gondoltam ám Rátok, örülök, ha Ti is jól éreztétek Magatokat! 
Akkor a kutyák nem féltek annyira, ha bent lehettek. Gábor is írta, hogy azért elég sok durranás volt... Megnézted azt a rövidke videót, amit szilveszterkor tetem be? 
Mi is később akarunk ebédelni, még a lencsét meg kell főzni... de nem vagyok elkésve vele...
Ancsa!
Bizony ez jó lenne! Sokkal jobbat szeretne szerintem mindenki! ![]()
Én azt sejtettem, hogy jól sikerült a szilveszter, a fotón is látszott már este az arcodon! 
Akkor nagyon jó, helyen laktok, onnan még sétálni sem kellett elmenni, és mindent láttatok! ![]()
A képfelrakást pedig nem felejtetted le!!! CSAK RÁ KELL KATTINTANI erre a kis képre a fórumban, és máris nagyban látható! 
21,814 2023-01-01 12:33:58
Margitka.
Igen, megnéztem, látszik ott is volt azért rendesen durrogtatás.
Zsomborék nem régen keltek, ezért eszünk hamarabb, most örülök hogy megfőztem tegnap.
Ancsa.
Látom nálatok is szépen telt a szilveszter.
21,815 2023-01-01 13:00:59
Lia!
Gáborék 11 óra körül mentek el sétálni, és mondta a fiam, hogy jó sok tűzijáték volt Pesten. Itt ma Fecó is csak fél 11 előtt jött le reggelizni. Ezért is értem rá a főzéssel. De már nálunk is elkészült a vörös lencse főzelék. Legalább 2 napra elég lesz, ehetünk bőven belőle, mert fél kg-ot főztem meg. Majd fél 1-kor kimegyek megtálalni az ebédlőbe. Melegíteni csak a levest kell majd...
Nektek akkor jó étvágyat most a finom ebédhez Zsomborékkal!
...