Válasz: Társalgás
Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit később ébredtem ma,filmeztünk este elég későig,mivel szabin vagyok a két ünnep közt,évek óta először..van időm kicsit lazítani.De kedden már kezdjük a munkát.
Természetesen meg vannak a cicáim,sosem hagytam őket magukra,vittem az albérletbe is mindkettőt,Piszke már itt került hozzánk,betegen,soványan,kiéhezve,kiszáradva,nem volt szívünk elzavarni,ideült a kapunkba szótlanul,mai napig sem nyávog.Befogadtuk,kikezeltem,megtisztítottam,felhízlaltam,már külső,belső féregtelenítésen túl van,egy oltást is megkapott,január közepén esedékes az ismétlő,aztán pedig ivartalanítás.Pisztácia a neve,röviden Piszke.
A fiúk jól fogadták,Bitta kifejezetten szereti,sokat játszanak együtt,Poci már inább elhúzódik,főleg mert egy esés következtében egy darabig le volt bénulva a hátulja,járni nem tudott,ez kevéssel az albérletbe költzésem után történt,ami nagyon nem hiányzott,tekintve hogy egy hétg járt hozzá a doki injekciózni,ami nem kevésbe került,de talpra állt és ha szaladni nem is tud de ismét jár
Imádnak itt élni,egész nyáron kijárásuk van az udvarra,amit teljesen levédtünk a kóbor macskák elől,védőhálóval,így teljes biztonságban vannak,se ki, se be.
Mára még van egy kevés frissen elkészíteni való étel,a lencse,meg a húsok..
Azt hiszem iszom egy kávét még mert azzal kezdtem a napot,hogy a finom kávét,amit ma Laci főzött le,magamra borítottam... ![]()