Szervusztok!
Üdvözlök mindenkit két év kimaradás után! Sikerült a jelszavamat megtalálnom és sikerült újra belépnem..Sokszor olvastalak Benneteket és hiányoztatok is nagyon,de olyan borzasztó káosz volt az életem,hogy jót nem nagyon tudtam volna írni,rosszat meg nem akartam,minek panaszkodni? Mostanra lenyugodtak a hullámok,még nem értem teljesen partot,de már látszik a föld!
Nem untatok senkit azzal miként vészeltem át ezeket az éveket albérletben,egyedül,pandémia alatt,egy mentálisan beteg anyával,aki a város másik végében élt...az Isten megsegített és apu fogta a kezem onnan fentről,anyut becsülettel elláttam,a házat amiben lakott fenntartottam neki,egy percre sem fordult meg a fejemben,hogy bárhova beadjam,bár iszonyú nehéz volt,mivel egyre jobban felejtett és hihetetlen dolgokat csinált,sokszor azt sem tudta én ki vagyok..
Sajnos apu után,anyut is elvesztettem idén januárban,így teljesen egyedül maradtam...szerencse ,hogy anyu nem szenvedett szívinfarktus érte,ülve a kanapén,a tv előtt találtam munkából jövet...őt is hamvasztattam,apuval együtt vannak.
Dilemmában voltam a házat illetően,nem akartam beköltözni ,előbb arra gondoltam eladom és veszek egy panellakást magamnak.Aztán kiüresítettem,mindent,ami csak volt benne,odaadtam rászorulóknak,egy kutyamenhelynek,semmit nem tartottam meg,semmiért nem kértem pénzt.Mikor a ház üres volt teljesen,mégis úgy döntöttem,befektetek bele,és átalakitom,ahogy annak idején apunak mindig meséltem,hogy én hogy tenném rendbe.
Nagy segítségemre volt mostani párom,akivel a pandémia előtt ismerkedtem meg egy facebookos csoportban,és két évig szinte csak a net és a telefon kötött össze minket,a határok miatt, mivel ő Debrecenben élt és dolgozott..bár váradi születésű,élete jó részét ott élte le.Még tavaly hazatelepedett,ahogy lehetőség volt rá és az albérletben együtt laktunk tovább,nagy terhet vett le a vállamról,mert anyu ellátásába is besegített,felváltva jártunk hozzá.Neki köszönhetem,hogy a ház,végül abban a formában született újjá,ahogy mindig is álmodtam.Teljesen felújítottuk,a fűtést saját központival oldottuk meg,az elektromos hálóztot teljes egészében kicseréltük,a vizvezeték rendszert szintén,a konyhából fürdőszobát alakítottunk ki,a nappaliból amerikai konyhát választottunk le,konyhaszigettel ,bár még sok munka van rajta,májusban beköltöztünk,és azóta élünk itt,nyugalomban,boldogan,teljes harmóniában,immár háromra szaporodott macskáinkkal.
Poci már tíz éves múlt,Bitta 6,a legújabb cicánk egy hónapja van velünk,Piszke,5 hónapos.
Némileg meg is változtam,a hajam is megnőtt,kissé híztam is,szerencsére a covid engem teljes egészében kikerült,anyu sem betegedett meg,munkám végig volt,így egészen jól boldogultam,persze ketten sokkal könnyebb. Laci nagyon szorgalmas,figyelmes,segitőkész,nagyon jó gazda,kellemes társalgó,jó humorú,egy percig sem unalmas,emellett olvasott,művelt,és okos.
Most várjuk az újévet,ketten töltjük itthon a macskákkal..