Válasz: Társalgás
Szerbusztok Kislányok! Csak hápogok itt, hogy mi történt a Margit2-vel. De azonnal regisztráltam , nehogy kimaradjak.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szerbusztok Kislányok! Csak hápogok itt, hogy mi történt a Margit2-vel. De azonnal regisztráltam , nehogy kimaradjak.
Üdv nálunk!
Nekem azért is tetszik ez az új fórum mert annyi új tagunk lett,akiket nem ismertem eddig! ![]()
Szia Ancsa! Látom te itt vagy. Ez nagy előny, hogy lehet látni ki van itt. De alig találtam meg a beírásom. A szilepet át kell javítanom , mindjárt megpróbálom , lehet -e.
Próbáld meg,én is Ancsa néven jöttem át,nem a régi Csató Anna teljes névvel,ahogy regiztem volt a régi fórumba.
,ja és képet is lehet feltenni magunkról,amolyan kis profilképet,igy látjuk is azt aki irt! ![]()
.Nem sikerül átírnom. Klári vagyok egyébként. Próbálok képet is eltölteni.
Klárika!
A gyakorló topikba próbáld a képet úgy kell hogy beirod :
[img]ide a kép cime[/img] és van lehetőség előnézni,és szerkeszteni is az irást a képet! ![]()
Szia Klári!
Örülök, hogy itt is megtaláltál bennünket! 
Jól van a család?
Hazaértem,szerencsére nem voltak még sokan.Egész délelőtt esett az eső,utána szép idő lett,most ahogy hazaértem megint elkezdett esni.
Margitka!
Ügyes vagy,szépen lassan végzel a takarítással.
Ilona!
Most úgy megenném az egészet,nagyon guszta a káposztád.
Reméljük nem lesz beteg a kis unokád,lehet hogy csak egy kis meghűlés ebben a változékony időben.
Ancsa!
Nagyon szomorúan olvasom amit írtál,szörnyű hogy milyen állapotok lehetnek ott.
Nálunk itt Pesten nagyon sokat változott az állatkert,de most hogy láttuk a nyíregyházit,az még szebb,nagyon jó helyük van ott az állatoknak.
Klári!
Ha gondolod, hogy Klári névvel legyél bent a fórumban, akkor regizzél nyugodtan még egyszer, csak vigyázz, hogy az e-mail címedet ne generálja be névnek, oda beírhatod Te magad a Klári nevet! 
Ancsa!
Most látom, hogy szedtetek tollat Pocinak az Állatkertben... Na és mit szólt hozzá? Örült neki? 
Szia Klári!
Szia Margitka! meg is lepődtem kellőképpen. Köszönöm kérdésed , a család jól van. Nagy dolgok történnek, októberben már kétszeres nagyi leszek. Dani elkezdte a közép iskolát, Öcsi meg vissza költözött haza hozzánk. Ezek a legfontosabbak.
Örülök, hogy itt is megtaláltál bennünket!
Jól van a család?szilep írta:Szerbusztok Kislányok! Csak hápogok itt, hogy mi történt a Margit2-vel. De azonnal regisztráltam , nehogy kimaradjak.
Szia Lia!
Én éppen az előbb írtam Ancsánál, hogy itt már nem esik... de elkiabáltam... mert elkezdett dörögni, és újra rákezdte az eső. 
Akkor ma viszonylag laza napod volot...Na és főzni kell valamit holnapra?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás