A zöldbableves is készen van 2 napra, az aranygaluska még sütésben van, arra oda kell figyelni még...
Ilona!
Már többször előfordult régebben, hogy nem lehetett más oldalról beillesztett képeket megnézni a fórumban... például a gportal és a tvn sem engedi... Na és úgy látszik, hogy ez az oldal sem, ahonnét beraktad. Amikor berakjátok, a saját gépeitek megjegyzi, és Te azért láthattad később is, mert onnan töltődött be a gépedről... ezt én is a fiamtól tudom.... 
Igen, örülök, hogy levágattam a hajamat, nem szeretem ha már hosszú.. most egy ideig le van a gond róla... Akkor Te is meg vagy elégedve a hajaddal... csak az ujjadat kíméljed, valóban gyorsabban gyógyul, ha nem kötöd be... de jobban kell vigyáznod így... 
Akkor már 1 hét múlva kell mennetek Miskolcra... csak az idő is javuljon... már megint hull ott a hó?.. erre semmi, csak az a kevés maradék van a kertben, és a jég.... a hideg miatt nem tudott csak elolvadni itt...
A túrós tésztát is szívesen esszük mi is, finom lehetett. 
Na és mikor főzitek a kocsonyát, már eldöntötted? 
Lia!
Én már megszoktam, hogy szépen őszül a hajam, bár még vegyes, kicsit olyan, mintha melírozva is lenne, de egyre jobban világosodik... Már a festésbe nem kezdek bele, ha eddig nem tettem... Te viszont, ha elkezdted, ne hagyjad abba, fiatalosabb vagy vele! 
Biztos örülnek majd a gyerekek, ha segítetek, és az unokák főleg, hogy találkoztok! 
Mikor akarod megsütni a hurkát és a kolbászt?
Ancsa!
Mire idejutottam, Te már elköszöntél... A borocska váljon egészségére annak, aki iszik is este még!
... De jól is teszed, ha pihensz, igazán Rád fér. Csak kúrálgassad magadat, hogy holnap még jobban legyél! További szép estét Nektek.