Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
De szép is lenne a karácsony, ha havas lehetne! Csodás képet hoztál! 
Szerencsére a férjem nagyon ügyes a konyhában, ma úgyse vette volna sok hasznomat. Ő készítette az ebédünket el, ráadásul 2 napra! ![]()
Ami a derekamat illeti, nagyon nem javul sajnos. Azért az ebéd előtt ma is törtem egy kevés diót, természetesen állva... Megint lett egy kis adag, azaz 25 dkg, amit szinten a fagyasztóládába tettem. Utána még elkezdtem törni, de körülbelül 10 dkg után abba is hagytam. Már szépen van, lassan azért haladok vele...
Aztán az ebéd után elmosogattunk közösen, majd lepihentem, egy rövid időre el is szundítottam.
Próbálgatom a sétálást, mert a lefekvés, és az ülés után is nagyon nagy fájdalmak közepette sikerül felállni...
Ma beszélgettem telefonon Gábort fiammal, amikor meghallotta a hangomat, megijedt... mert náthás is vagyok és a torkom is kapirgál már... ![]()
Meg is beszéltük, hogy a jövő hét végére csúsztatjuk a találkozást, nehogy Ők is elkapják, mert bizony itthon már mind a hárman elkaptuk egymástól...
Sajnálom, hogy Te is ilyen rosszul aludtál az éjjel! 
Finom ebédetek volt ma. De finom is lehet ez a máglyarakás! Már nagyon régen készítettem én is! ![]()